Anklager: Rockersøn blev udsat for et masseoverfald

Det var ikke kun et bar-slagsmål, der udviklede sig, da eksrocker Suzuki Torbens 28-årige søn sidste år blev livsfarligt knivstukket og angrebet af ni gerningsmænd, mener anklager

24. august blev Suzuki-Torbens søn dødeligt såret i et bar-slagsmål mod ni andre. Kun otte blev anholdt i sagen.
24. august blev Suzuki-Torbens søn dødeligt såret i et bar-slagsmål mod ni andre. Kun otte blev anholdt i sagen.

Københavns Byret (Ekstra Bladet): – Det er ikke et tilfældigt slagsmål. Det et masseoverfald, begået af flere, der har koordineret det, sagde anklager Thomas Hugger i sin procedure i sagen om det voldelige overfald på eksrockeren Suzuki Torbens søn sidste år.

Se også: Rockersøn om overfald: Hold kæft det er fejt

Under anklagerens bevisførelse er video-overvågning fra CPH Cocktail, hvor overfaldet fandt sted, igen og igen blevet afspillet i Københavns Byret.

På overvågningen som stammer fra fem forskellige kameraer i og omkring baren, ses den 28-årige rockersøn blive overfaldet af flere mænd, som anklageren mener, er de otte tiltalte i sagen.

- Vi har den forurettedes version, vi har de tiltaltes version, og så har vi sandheden i form af video-overvågningen fra stedet, sagde Thomas Hugger under sin procedure.

76 sekunders salgsmål
Den 28-årige rockersøn blev dødeligt såret under slagsmålet, hvor han ifølge anklageren blev knivstukket af to at de tiltalte ti gange. Den voldelige episode blev startet af den højtstående Bandidosrocker Peter ’Pit’ Rosenberg, som efterfølgende lod den 28-årige tage skraldet.

Se også: Rockersøn var bodyguard for højtstående Bandidos-medlem

- Hele episoden tog 76 sekunder. På de sekunder når forurettede at blive slået i hovedet med en stol adskillige gange. Han får slag og spark, en vinkøler i baghovedet, borde i ryggen og så bliver han i øvrigt også stukket med knive, sagde Thomas Hugger i går i retten.

Anklageren kræver to af de tiltalte dømt for forsøg på manddrab, mens de resterende seks er tiltalt for grov vold. Alle de tiltalte har tilknytning til bandemiljøet.

En 23-årig mand har erkendt at have benyttet en kniv i slagsmålet, men ikke med det formål at dræbe. Under dagens retsmøde fortalte han desuden, hvordan han havde smidt våbnet i en rist ikke langt fra gerningsstedet. Hans 29-årige kammerat, som også er tiltalt for drabsforsøg, har sagen igennem nægtet at have været til stede den pågældende aften.

Se også: Prøveløsladt toprocker bag bar-slagsmål

Se også: Prøveløsladt toprocker bag bar-slagsmål Se også: Smed kniv i rist efter overfald på rockersøn

Den udmelding havde anklager Thomas Hugge dog ikke meget tilovers for i sine afsluttende bemærkninger.

- Den tiltalte har godt nok sørget for at ændre udseende på det år, der er gået siden overfaldet. Han har ladt sit hår vokse, har fjernet sit skæg og iført sig briller, men ud fra overvågningen kan vi se, at der uden tvivl er tale om den samme person, sagde anklageren i Københavns Byret.

Dagens retsmøde var det andet i sagen, hvor der er afsat fire hele dage.

Sagen forventes afsluttet 18. august.

Ekstra Bladet følger sagen..

1 af 3 På første retsmøde kom det frem, at bandidos-rockeren Peter ' Pit' Buch Rosenberg startede bar-slagsmål. Foto: Polfoto
2 af 3 - De har lavet en forbandet fejltagelse, har den tidligere Bandidosrocker, 'Suzuki' Torben Ohlsen Jensen, tidligere sagt til Ekstra Bladet om overfaldet på sønnen. Foto: Sune Fischer
3 af 3 24. august blev Suzuki-Torbens søn dødeligt såret i et bar-slagsmål mod ni andre. Kun otte blev anholdt i sagen.