Anklager: Sådan blev Anneli myrdet

Tysk politi tror, Anneli skulle dø, fordi hun havde set bortførernes ansigter

Anneli blev fundet nøgen - dækket til med sand og jord (Politifoto).
Anneli blev fundet nøgen - dækket til med sand og jord (Politifoto).

Den 17-årige rigmandsdatter Anneli, der blev fundet dræbt i mandags, blev kvalt. Det fortæller anklager Erik Wenzlick til Bild.

- I arrestordren står der, at dødsårsagen er strangulation med et bælte, siger anklageren.

Liget af den 17-årige pige blev fundet ved en gård, der tilhører svigermorens til en af de to drabssigtede. Politiet vurderer, at hun har været død siden fredag.

- Anneli var smidt mellem to bygninger og var dækket til med sand og jord. Hun var nøgen og havde kun sine smykker på. Hendes ting var brændt, fortæller politiinchef i Dresden, Dieter Kroll, til Bild.

Hun så deres ansigter

Torsdag aften forlod hun forældrenes hus for at cykle en tur med sin hund. Kort tid efter ringede de to nu drabssigtede mænd til forældrene og fortalte, at de havde bortført parrets datter. De forlangte en løsesum på over en million euro, og da det ikke kunne blive indfriet, dræbte de Anneli, ifølge sigtelsen.

Se også: Krævede millioner i løsesum: Nu er Anneli fundet dræbt

Gerningsmændene havde ikke masker på, da de bortførte hende. Politiet tror, det er grunden til, at de endte med at dræbe hende - hun ville nemlig kunne genkende deres ansigter, hvis de lod hende gå.

Se også: Far kunne høre Anneli skrige i telefonen efter kidnapning

Mistænkt for sexmisbrug

Efter fundet af Anneli har politiet anholdt to mænd på henholdsvis 39 og 61 år. Politiet fandt DNA-spor fra en af gerningsmændene på pigens cykel. Efter en søgning i politiets DNA-register lykkedes det dem at kæde forbrydelsen sammen med en tidligere sag. Politiet har tidligere mistænkt den 39-årige mand for en sexforbrydelse, men han blev dog ikke dømt i den forbindelse.

Se også: Nye detaljer om Anneli-anholdte: Tidligere anklaget for sexforbrydelse

Politiet er endnu ikke kommet med oplysninger om, hvorvidt Anneli har været udsat for seksuelt overgreb inden sin død.