Anklaget for masseoverfald på rockersøn: Nu falder dommen

På 76 sekunder blev Suzuki Torbens søn knivstukket ti gange. De otte unge mænd, der er tiltalt for masseoverfald og drabsforsøg på rockersønnen, kan i dag forvente dom

Suzuki Torbens søn blødte kraftigt efter overfaldet. På overvågningsbilleder ses han flygte fra stedet indsmurt i blod.
Suzuki Torbens søn blødte kraftigt efter overfaldet. På overvågningsbilleder ses han flygte fra stedet indsmurt i blod.

I dag bliver det afgjort, om otte mænd i alderen 20-31 år i forening overfaldt og livsfarligt knivstak en 28-årig mand 24. august sidste år.

Det sker, når nævningene i samråd med dommer afsiger dom i Københavns Byret senere i dag.

Se også: Rockersøn om overfald: Hold kæft det er fejt

Det 28-årige offer, der er søn af den tidligere Bandidos-rocker 'Suzuki' Torben Jensen, fik ti knivstik, da han på CPH Cocktailbar endte i slagsmål med ni andre mænd.

Under sagens fire retsdage er videoovervågning fra cocktailbaren igen og igen blevet afspillet af anklager Thomas Hugger. Overvågningen, der stammer fra fem forskellige kameraer i og omkring baren, viser den 28-årige rockersøn kæmpe mod ni gerningsmænd.

Se også: Rockersøn var bodyguard for højtstående Bandidos-medlem

På 76 sekunder bliver stole, borde, flasker og glas taget i brug i slagsmålet, der til sidst ender på gaden. 

Det er tidligere i sagen kommet frem, at det højtstående Bandidosmedlem Peter 'Pit' Rosenberg startede slåskampen, hvorefter han lod den 28-årige tage skraldet.

Se også: Prøveløsladt toprocker bag bar-slagsmål

Sagen igennem har Anklager Thomas Huggers største bevisbyrde været at bevise de tiltaltes tilstedeværelse på cocktailbaren 24. august sidste år.

To af de tiltalte nægter at have været til stede på gerningstidspunktet, og det har derfor været anklagerens opgave at udpege de to på overvågningsbilleder fra stedet.

- Den tiltalte har godt nok sørget for at ændre udseende på det år, der er gået siden overfaldet. Han har ladt sit hår vokse, har fjernet sit skæg og iført sig briller, men ud fra overvågningen kan vi se, at der uden tvivl er tale om den samme person, sagde Thomas Hugger blandt andet i sin bevisførelse mod en af de tiltalte under sagen.

To af de otte mænd, der alle har tilknytning til bandemiljøet i Værebro, er tiltalt for drabsforsøg, mens de resterende seks tiltales for grov vold.

Se også: Smed kniv i rist efter overfald på rockersøn

Flere af de tiltalte har forklaret i retten, at de var flere imod den 28-årige, fordi rockersønnen var 'aggressiv og skræmmende'. En enkelt af de tiltalte har erkendt at have benyttet sig af en kniv under overfaldet, men afviste, at der var tale om drabsforsøg.

- Jeg tænkte ikke, at det var farligt, fordi kniven var så lille. Det var for at få ham stoppet, fortalte den 23-årige tiltalte.

Klokken 10.00 tages der stilling til skyldsspørgsmålet.

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 4 Overfaldet fandt sted på CPH Cocktailbar på Vesterbro i København.
2 af 4 Toprockeren Peter 'Pit' Rosenberg startede slagsmålet, der var ved at kostede den 28-årige livet. Foto: POLFOTO
3 af 4 - De har lavet en forbandet fejltagelse, har den tidligere Bandidosrocker, 'Suzuki' Torben Ohlsen Jensen, tidligere sagt til Ekstra Bladet om overfaldet på sønnen. Foto: Sune Fischer
4 af 4 Suzuki Torbens søn blødte kraftigt efter overfaldet. På overvågningsbilleder ses han flygte fra stedet indsmurt i blod.