Drak sig fuld og lokkede 5-årig med chokolade

Grufulde oplysninger er kommet frem i sagen om den blot 5-årige pige, der blev voldtaget i Indien

I Indien protesterer de, efter at en kun 5-årig pige blev voldtaget af to mænd i sidste uge. Foto: AP/Channi Anand
I Indien protesterer de, efter at en kun 5-årig pige blev voldtaget af to mænd i sidste uge. Foto: AP/Channi Anand

Det ligger nu helt fast, at der var to gerningsmænd med til voldtægten af en kun 5-årig pige sidste mandag.

Se også: Fem-årig indisk pige blev formentlig gruppevoldtaget

Den ene af de to gerningsmænd, Manoj Kumar, har fortalt til politiet, hvordan han op til voldtægten mandag den 15. april havde drukket sig fuld og set porno hos hans 19-årige kammerat, Pradeep Kumar, som også er mistænkt for voldtægten. Det skriver det indiske medie New Delhi Television Limitied på sin hjemmeside.

Lokkede med chokolade

Ifølge forklaringen til politiet, skulle de to efterfølgende være taget hen til Manoj Kumars værelse, hvor de så den 5-årige pige. Derefter købte de chokolade for at lokke den 5-årige med ind på værelset.

Se også: Fem-årig pige voldtaget i Indien

På værelset voldtog de to mænd pigen på skift, indtil Manoj Kumar bad Pradeep Kumar om at dræbe pigen. I mellemtiden ventede Manoj uden for, indtil Pradeep kom ud og sagde, han havde dræbt pigen. De hoppede herefter på et tog og flygtede fra stedet, men de er siden begge to blevet anholdt.

Mens de to mænd flygtede lå pigen alene uden mad og vand i det låste rum indtil onsdag aften, hvor pigens mor hørte hende og tilkaldte politiet.

Tilstand forværres

Mens de to voldtægtsmænd forhåbentlig kan se frem til en lang straf i fængslet, er der fare for, at den lille 5-årige piges liv ikke bliver meget længere.

- Den lille piges tilstand forringes, siger en talsmand fra det lokale hospital i Ramdaspeth til The Times of India.

Voldtægten af den lille pige kommer oven på en bølge af voldtægter i Indien. Det fik i december international opmærksomhed, da en 23-årig studerende blev gruppevoldtaget i en bus. Hun døde senere af sine kvæstelser.

Se også: Indiske voldtægtsmænd sigtes for drab

Uændret mentalitet

Ifølge kvinderettighedskæmpere i Indien er der lang vej igen, før landet slipper for de mange voldtægter, på trods af massive protester landet over.

- Desværre har folks mentalitet ikke ændret sig. Politiets opførsel har ikke ændret sig. Politikernes opførsel har ikke ændret sig, siger Poonam Muttreja, administrerende direktør for kvinderettighedsgruppen Population Foundation of India, til CNN.

Se også: Nye grufulde voldtægter ryster Indien

Landets politi har været udsat for massiv kritik, efter det blandt andet kom frem, at politiet skulle have forsøgt at bestikke familien til den 5-årige pige til at holde mund. Familien nægtede dog at tage imod det, og de to voldtægsmænd er altså siden blevet anholdt.