Rockere anholdt efter tumult på Døllefjelde-Musse markedet

Jagtede Black Cobra-folk i Maribo på Lolland efter tumult til traditonsrigt markedsfest

20 Bandidos-relaterede personer blev i går anholdt efter, at rockergruppen i går var fra Næstved med kurs mod Maribo.

Rockernes målrettede tur mod Lollands-byen skal ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger ses i forlængelse af et voldeligt sammenstød forrige weekend på det årlige og landskendte marked i lillebyen Døllefjelde-Musse på Lolland.

Ifølge oplysningerne var medlemmer fra grupperingen Black Cobra modparten i den voldelige konfrontation, hvor der blev anvendt knive og slagvåben.

- Jeg har ingen direkte kommentarer til jeres oplysninger, men direkte adspurgt kan jeg bekræfte, at personer med tilknytning til Black Cobra er til stede i Maribo, siger Flemming Madsen, efterforskningsleder, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi foretog tidlig søndag morgen anholdelse af 20 personer i Maribo. Alle personer har relationer til Bandidos, siger efterforskningslederen.

Fra Næstved til Maribo
- Forud for anholdelsen modtog politikredsen flere henvendelser fra borgere i Næstved, der havde bemærket rockerlignende personer køre rundt i byen i flere biler, tilføjer han.

- Efterfølgende blev disse biler set køre fra Næstved i sydlig retning mod Lolland-Falster, hvor politiet fik kontakt til og standset bilerne i Maribo. Med baggrund i den aktuelle rocker-bandesituation på Sjælland samt en konkret voldssag fra Døllefjelde-Musse markedet sidste weekend blev personerne anholdt, da de ikke kunne redegøre for deres færden i området, siger efterforskningslederen.

Ved den efterfølgende ransagning af bilerne blev der fundet en del slagvåben i en af dem.

- Vi har en formodning om, at rockergruppen var på vej mod Maribo for konfrontativt at opsøge konkrete personer i byen, siger efterforskningslederen.