Gaderøvere anholdt, mens de brugte udbytte

Truede mand til at hæve 800 kroner

To mænd på 18 og 19 år med anden etnisk herkomst end dansk bliver søndag sigtet for gaderøveri i det centrale Odense, oplyser Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

- Lige omkring ti minutter i fire natten til søndag passede de en 21-årig dansk mand op og truede ham med tæv til at hæve 800 kroner til dem i en hæveautomat, siger vagtchef ved Fyns Politi, Kim Munksgaard, til ekstrabladet.dk.

Men i stedet for at gøre sig usynlige gik de to mænd på bar med udbyttet fra gaderøveriet mod den 21-årige.

- Offeret og vidner udpegede dem på værtshuset James Dean, og de blev anholdt og taget med på stationen. Vi afhører dem og sigter dem for gaderøveri, men de bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør, siger Kim Munksgaard.

Overfaldet med slag i maven
Et andet sted i Odenses natteliv blev en anden 21-årig mand frarøvet sin iPhone 5.

- Han var på Australian Bar i Brandts Passage, da to mænd kom hen til ham og spurgte, om de måtte låne hans mobiltelefon. Da han var ved at svare, fik han et knytnæveslag i maven og mændene tog hans telefon og løb fra baren, siger Kim Munksgaard til ekstrabladet.dk.

Signalementet af gerningsmændene er sparsomt.

- Offeret mener - muligvis på baggrund af mændenes accent - at de er bosniere. De er 25-30 år og 180-185 centimeter høje, siger Kim Munksgaard til ekstrabladet.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere