Zumba-instruktør drev bordel fra danselokale

Ejeren undrede sig over sære lyde fra lokalet. Politiet fandt central for prostituerede i dansestudie

Den tidligere fitness-instruktør Alexis Wright har tilstået, at hun stod i spidsen for en ring af prostituerede. (Foto: AP)
Den tidligere fitness-instruktør Alexis Wright har tilstået, at hun stod i spidsen for en ring af prostituerede. (Foto: AP)

En kvindelig instruktør i Zumba-dans er dømt for at drive et bordel fra sit dansestudie i den amerikanske delstat Maine.

Den tidligere fitness-instruktør Alexis Wright var anklaget for at stå i spidsen for en ring af prostituerede sammen med den medanklagede Mark Strong.

30-årige Alexis Wright erklærede sig skyldig i 20 sigtelser om lovovertrædelser ifølge ABC News.

Hun var også anklaget for i 106 tilfælde at have ført prostituerede sammen med kunder, brud på privatlivets fred, skatteunddragelse og svindel med sociale ydelser i sagen, der ifølge ABC News rystede byen Kennebunk og blev en landsdækkende historie i USA.

Wright risikerer at få en fængselsstraf på op til 10 måneder for sine talrige lovbrud. Strafudmålingen finder sted den 31. maj ved retten i Portland i Maine. Indtil da er hun på fri fod.

Hendes makker, den 59-årige tidligere privatdetektiv Mark Strong, var sigtet for 59 forseelser. Blandt andet promovering af prostitution samt for at optage videoer af samværet mellem de prostituerede og nogle af lokalsamfundets fremtrædende mænd.

Han blev dømt for 12 af anklagepunkterne og skal nu 20 dage i fængsel. Både Strong og Wright har tidligere erklæret sig uskyldige i samtlige sigtelser.

Skandalen foldede sig ud sidste sommer, da politiet foretog en razzia i dansestudiet og et nærtliggende kontor, hvor der blev beslaglagt timelange videooptagelser og udførlige fortegnelser om bordeldriften.

Det var ejeren af danselokalet, Benn Nguyen, der tilkaldte politiet efter han hørte usædvanlige lyde fra Alexis Wrights kontor og så en strøm af "sære" mænd ankomme og forlade danselokalet.

Flere end 150 mænd - og mindst en kvinde - efterforskes for at have købt seksuelle ydelser i Wrights Pura Vida Zumba dance studio.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere