Var i livsfare: Tog hjem med knivstik i ryggen

To grupper unge kom i nat i slagsmål, der endte med, at en 20-årig mand blev stukket i ryggen med en kniv og tog hjem med vennerne

På trods af at være blevet stukket i ryggen med en kniv i forbindelse med et masseslagsmål torsdag nat, tog en 20-årig mand ikke på hospitalet, men i stedet hjem til sig selv sammen med sine venner.

I formiddags fandt politiet ham så i lejligheden, men i så slem og forblødt tilstand, at han var i livsfare.

Knivstikket skete under et stort slagsmål mellem to grupperinger af unge udlændinge i nat omkring klokken 02.15, efter den ene gruppe var blevet bortvist fra baren Cafe Freja i Frederikssund.

- Seks unge bliver bortvist, fordi de opførte sig voldeligt og afgav trusler mod en dørmand. De går så fra stedet, men efterfølgende møder de anden gruppering, som de kommer i slagsmål med. En af personerne fra den første gruppe bliver så stukket i ryggen med en kniv, hvorefter de skynder sig væk, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Steffen Østergaard til ekstrabladet.dk.

Den unge mand valgte dog ikke at gå på hospitalet med sit knivstik, men i stedet tage hjem til i sin lejlighed sammen med de øvrige venner, hvor politiet så i dag fandt ham.

- I løbet af efteforskningen i dag har man fundet den 20-årige mand på sin adresse sammen med sine venner. Han havde tabt så meget blod, at man vurderede, at han var i livsfare, så man fik ham hastekørt til Rigshospitalet. Men han er nu uden for livsfare, lyder det fra vagtchefen.

Politiet har hidtil kun kunne afhøre den ene gruppe af de unge, og arbejder derfor stadig på at finde ud af, hvem der stak kniven i ryggen på den 20-årige.

Samtidig arbejder politiet ikke kun ud fra teorien om, at det skulle være en person fra den anden gruppering, der trak kniven.

- En af teorierne går på, at han blev stukket ned af sine egne venner i forbindelse med slagsmålet, siger Steffen Østergaard, der samtidig oplyser, at episoden ikke har noget med den verserende bandekonflikt at gøre.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere