42-årig ville dræbe fætter efter snigersex

En 42-årig mand er tirsdag ved retten i Randers kendt skyldig i drabsforsøg på sin fætter og hans dengang treårige datter med en bilbombe

Drabsforsøget skete her på Vilhelm Thomsens Plads i Randers juleaften 2011. (Foto: Ernst van Norde)
Drabsforsøget skete her på Vilhelm Thomsens Plads i Randers juleaften 2011. (Foto: Ernst van Norde)

Den 42-årige KJ er tirsdag ved retten i Randers kendt skyldig i drabsforsøg på sin fætter og hans dengang treårige datter med en bilbombe i Randers juleaften i 2011.

Manden er også kendt skyldig i at fremstille to rørbomber i sit hjem i juledagene, der ifølge anklageskriftet på grund af deres særdeles farlige karakter var egnet til at forvolde betydelig skade.

Tidligere i sagen har den dømte erkendt at have placeret to rørbomber under fætterens bil, men han har nægtet, at hensigten var at dræbe.

Læs også:

Se også: Trusler og overfald efter snigersex
Se også: Tiltalt tilstår: Hævnede snigersex med rørbomber
Se også: Tiltalt for drabsforsøg: Jeg har aldrig ønsket min fætter død

KJ har under sagen forklaret, at han placerede bomben på vangen af bilen, fordi det er det kraftigste sted på bilen, og fordi han ikke ønskede, at nogen skulle komme til skade.

- Jeg ville give ham en lærestreg og et chok. Jeg blev meget chokeret, da jeg så i nyhederne, hvor voldsomt det var. Det er utilgiveligt, når hans lille pige var i bilen, forklarede KJ.

Bilbomben var en højdramatisk kulmination på en konflikt mellem KJ og hans fætter. Fætteren LJM var tidligere blevet frikendt i en retssag, hvor han var tiltalt for sexovergreb mod KJ's kæreste.

Sexforholdet skete under en drukfest i tiltaltes garage den 4. oktober 2009.

Årsagen til tiltaltes vrede var, at KJ mener, at fætteren LJM forgreb sig seksuelt på fætterens kone, da hun ikke kunne modsætte sig på grund af fuldskab.

Kæresten forklarede dengang i retten, at hun troede, at hun havde sex med sin egen kæreste.

Nu erklærer den tiltalte, at han er parat til at tage sin straf for bomberne.

- Det var ikke meningen, at nogen skulle komme til skade. Jeg havde ikke regnet med, at den var så voldsom. Jeg er jo bare en idiot. Der er ingen undskyldning for det, så I skal bare give mig regningen, har KJ sagt under retssagen.

Ingen personer kom alvorligt til skade, da bomben gik af, men bilen - hvor fætteren og den treårige datter befandt sig - blev totalskadet.

Retten i Randers forventer at afsige dom over den 42-årige mand senere tirsdag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere