30 år for gyserfilms-drab

41-årig alkoholiker kopierede sin yndlings-gyserfilm, da han torturede og dræbte sin bedste ven

41-årige Gary George dræbte sin bedste ven og drukkammerat Andrew Nall - tilsyneladende blot for at virkeliggøre en scene fra en gyserfilm. (Politifoto)
41-årige Gary George dræbte sin bedste ven og drukkammerat Andrew Nall - tilsyneladende blot for at virkeliggøre en scene fra en gyserfilm. (Politifoto)

En engelsk mand er blevet idømt mindst 30 års fængsel efter han sidste år torturerede og myrdede sin bedste ven på bestialsk vis.

Drabet er tilsyneladende en kopi af en mordscene i gerningsmandens yndlingsfilm, 'The Loved Ones', som er en australsk horrorfilm om en ung kvinde, der myrder en mandlig skolekammerat på grusom vis.

41-årige Gary George var hjemløs alkoholiker, da han for knap otte måneder siden besluttede at kopiere scenen ved at slå sin bedste ven, 53-årige Andrew Nall, ihjel i dennes hjem i byen Chester.

Offeret blev senere fundet i en blodpøl i sit soveværelse. Han var blevet stukket 49 gange med kniv, og havde et dybt snitsår i maven, som der var smurt salt i. Desuden hældte Gary George rengøringsmiddel i øjnene på Nall mens han endnu var i live.

Offeret var desuden blevet overdænget med slag og spark.

Ondskabsfuldt og sadistisk
Gary George prøvede efterfølgende at retfærdiggøre drabet med, at Andrew Nall var pædofil, men den påstand blev tilbagevist, og sagens dommer havde intet formildende at sige i forbindelse med domsafsigelsen.

- Dette var et grusomt og ondskabsfuldt overfald. Det var også et sadistisk overfald, sagde dommer Elgan Edwards, før han sendte George bag tremmer i 30 år.

- Jeg er overbevist om, at du med dine handlinger abede efter filmen, som du er besat af, nemlig 'The Loved Ones', sagde han.

En 50-årig kvinde, som var til stede i lejligheden under drabet, blev pure frikendt.

Familien til den dræbte har udsendt en pressemeddelelse, hvori de beskriver deres had til gerningsmanden.

'Den grusomme og hjerteløse måde, som Andrew blev slået ihjel på, efterlader os ude af stand til andet end total afsky for hans morder', skriver familien.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere