Voldsom stripkunde skal obduceres

Uvist hvorfor 30-årig nordjyde fik hjertestop under klammeri med dørmænd ved stripbar i Aalborg

Det bliver op til eksperterne på Retsmedicinsk Institut i Aarhus at finde forklaringen på, hvorfor en 30-årig nordjyde natten til lørdag fik hjertestop under et klammeri foran stripklubben Gøglerbåden i Aalborg.

-Der har været holdt ligsyn i dag, og umiddelbart er der ingen oplagt dødsårsag. Vi har derfor bedt om at få den 30-årige obduceret for at få klarlagt, om døden skyldes sygdom, vold eller noget helt tredje, siger politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

Se også: De døde efter 'tumult-indgreb'

Den 30-årige mand, der var bosiddende i Aalborg, var kendt af politiet. På grund af sin kraftige bygning var han også frygtet i visse kredse af det nordjyske natteliv.

Omkring kl. 02 natten til lørdag blev han smidt ud af Gøglerbåden efter i svært beruset tilstand at have at have været i slagsmål på baren. Kort efter vendte han imidlertid tilbage og sparkede døren ind til klubben, der ligger på Søndergade i det centrale Aalborg.

To dørmænd overmandede umiddelbart efter den 30-årige og pacificerede ham, mens en kunde på stedet ringede til politiet.

Ingen puls
Da to betjente fire-fem minutter senere nåede frem, havde den 30-årige ingen puls. Trods hurtig førstehjælp og genoplivningsforsøg i ambulancen lykkedes det kun at holde manden i live et døgns tid. Han blev i går erklæret død på Aalborg Sygehus uden at være kommet til bevidsthed.

Tidligere mandag sagde vagtchef Per Vagn Nielsen, at de to dørmænd tilsyneladende har handlet i overensstemmelse med foreskrifterne for en civil anholdelse.

-Han er vild og uregerlig, og de holder ham nede, indtil politiet er fremme. Det går jo ret hurtigt, det hele.

Politiet har endnu ikke frigivet den dødes identitet.Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere