Uvidende piger filmet i omklædningsrum

Nordjyllands Politi efterforsker lige nu en sag, hvor 20 af skolens tidligere kvindelige elever uvidende er blevet videofilmet nøgne i skolens omklædningsrum

Kvindelige elever på Hasseris Gymnasium uvidende blevet fotograferet i skolens omklædningsrum. (Foto fra Google Maps)
Kvindelige elever på Hasseris Gymnasium uvidende blevet fotograferet i skolens omklædningsrum. (Foto fra Google Maps)

Kvindelige elever på Hasseris Gymnasium i Aalborg er uvidende blevet filmet i skolens omklædningsrum.

Det fortæller vicepolitikommissær Ole Jensen fra Nordjyllands Politi til nordjyske.dk.

Gymnasiets rektor bekræfter episoden, som fandt sted for tre år siden. Skolen blev gjort opmærksom på episoden for et halvt år siden, da politiet fandt billederne på en beslaglagt computer i forbindelse med en anden sag.

- Politiet kom ud og inspicerede omklædningsrummet og fandt spor efter, at et kamera havde været klæbet op, fortæller rektor Anders Bach Jensen.

- Det er fuldstændig utilstedeligt og uacceptabelt, og selvom skolen ikke har forsømt noget i denne sag, så vil vi holde nøje øje med den slags i fremtiden, siger Anders Bach Jensen, som ikke kan foretage sig yderligere, da det ikke er en nuværende elev på skolen, der står bag.

Ifølge nordjyske.dk er billederne ikke blevet videredistribueret. Politiet vil ikke udtale sig yderligere om sagen, men navnet på den tidligere elev, som står bag optagelserne, skulle være alment kendt på gymnasiet.

Kameraet kunne via en fjernbetjening optage på bestemte tidspunkter og var angiveligt rettet mod omklædningsrummets brusere. Efterfølgende blev filmene gemt på den tidligere elevs computer efter dato og alfabet.

Ifølge Nordjyskes oplysninger er cirka 20 piger blevet filmet.

Læs mere på nordjyske.dk: Chok for filmet pige

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere