Dødsulykke: Chauffør for chokeret til afhøring

Politiet efterlyser nu fører og passagerer fra en minibus i forbindelse med en voldsom dødsulykke, hvor lastbilchaufføren mistede herredømmet

En lastbilchauffør mistede herredømmet over sin bil, påkørte tre biler og torperede en indkørsel. En mand blev dræbt ved ulykken. Foto: Henrik Larsen
En lastbilchauffør mistede herredømmet over sin bil, påkørte tre biler og torperede en indkørsel. En mand blev dræbt ved ulykken. Foto: Henrik Larsen

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Alle involverede i en voldsom dødsulykke ved Ugerløse syd for Holbæk for en uge siden var så chokerede, at ingen af dem har været i stand til at give en detaljeret forklaring.

Ved ulykken mistede en lastbilchauffør herredømmet over sin bil og kørte over i den modsatte side af vejbanen, hvor han ramte to personbiler og til sidst kørte frontalt ind i den tredje modkørende bil. Manden i den tredje personbil blev fastklemt og afgik ved døden. I forbindelse med ulykken pløjede lastbilen gennem en indkørsel og væltede om på siden få meter fra et hus.

Lastbilchaufføren har endnu ikke afgivet forklaring.

- Han har ikke kunnet udtale sig. Han har været så chokket. Så vi er stadig i afhøringsfasen af, hvad der kan være sket, siger Kenneth Johansen, politiassistent fra Holbæk Lokalpoliti og tilføjer om de øvrige implicerede:

- Der er ikke mange, der har kunnet give noget den dag. Mange var henne og se den afdøde, og det lukker nok ned for hukummelsescentret, siger han.

Læs også:

Se også: Lastbilchauffør mistede herredømmet: Mand dræbt i voldsom ulykke

Politiet efterlyser nu føreren og passagerer fra en minibus i forbindelse med dødsulykken i håb om, at de har set noget, der kan bidrage til opklaringen.

- Jeg vil bare gerne lukke alle huller i den her sag. Der er et vidne, der siger, at der kørte en bil foran i rækken af biler. Den har vi ikke haft fat i. Det giver formentlig ikke noget, men man ved aldrig, om nogen i bilen har set noget, siger Kenneth Johansen.

Minibussen passerede, ifølge vidner på stedet, lastbilen i retning mod Ugerløse, umiddelbart inden lastbilen straks efter kolliderede med flere køretøjer. Men politiet har ikke nærmere oplysninger om firma, registreringsnummer eller farve.

Læs også:

Se også: Øjenvidne om ulykke: Det så frygteligt ud

Chaufføren er ikke sigtet for noget, så længe det er uklart, præcist hvad der skete ved ulykken. Politiet afventer stadig resultaterne af blodprøven og bilinspektørens undersøgelse.

I alt fem personer kom lettere til skade ved ulykken. Herunder lastbilchaufføren.

ekstrabladet.dk talte efter ulykken med Vivi Frederiksen, der bor ved siden af det hus, hvor lastbilen torperede indkørslen. Hun fik et slemt chok.

- Jeg nåede at se, at lastbilen kurede forbi mit vindue. Jeg hørte først et kæmpe brag, og så landede den inde i min nabos have, sagde Vivi Frederiksen til ekstrabladet.dk.

Lokalpolitiet i Holbæk kan kontaktes på telefon: 2510 7655 eller 2542 6060.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere