Giftmord? Familiefar bedøvet med fem forskellige midler

En 37-årig kvinde, der er sigtet for mordet på sin mand, bedøvede ham angiveligt med fem forskellige medikamenter, som blev årsagen til hans død

Den 37-årige blev fundet død i 2011 i familiens hus i Allerød. Hans hustru er sigtet for at have dræbt ham blandt andet med midlet ketamin. (privatfoto)
Den 37-årige blev fundet død i 2011 i familiens hus i Allerød. Hans hustru er sigtet for at have dræbt ham blandt andet med midlet ketamin. (privatfoto)

Den 36-årige familiefar, som blev fundet død den 12. december 2011 i sit hjem, havde en blanding af fem forskellige medikamenter i maven. Det viser en aktinsigt i dokumenter fra retsagen, som Frederiksborg Amts avis har fået.

Ifølge retsdokumenterne, har cocktailen af de fem midler resulteret i en stærk bedøvelse, og der er fundet tegn på, at manden derefter fik en ekstra injektion med ketamin.

- Med den blanding, der sandsynligvis er indtaget, vil der være en bevidsthedspåvirkning efter få minutter, samt at personen vil være ukontaktbar efter mindre end 10-15 minutter, lyder det i skrivelsen fra retten.

Læs også:

Se også: Giftmord? Familier tavse efter drabssigtelse

Retsdokumenterne fastslår desuden, at de fem forskellige doser var nøje afmålt.

Blev slået hen som selvmord
Sagen begynder i 2011, da den 36-årige mand den 12. december blev fundet død i sit hjem, hvor han boede med den sigtede kvinde og deres tre-årige datter.

Dødsfaldet blev i første omgang vurderet til et selvmord, men mere end et år efter mandens død blev hans 37-årige enke anholdt den 17. december 2012 i sit nye hjem i Sydsjælland.

Det skulle ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger være pårørende til den afdøde, der over for politiet insisterede på, at den matematiker-uddannede familiefar umuligt kunne have taget sit eget liv.

- Han havde stor ansvarsfølelse over for sin datter og masser af planer for fremtiden, har en bekendt til den afdøde forklaret.

Læs også:

Se også: Motiv skal fælde formodet giftmorder

Nægter sig skyldig
Den sigtede 37-årige kvinde er endnu ikke blevet afhørt omkring politiets samlede materiale i sagen. Hun nægter sig skyldig og har fået sin varetægtsfængsling forlænget to gange i januar og i februar.

Kvinden er uddannet dyrlæge og har derfor professionel viden om bedøvelsesmidler der iblandt ketamin.

Ketamin er et kraftigt bedøvelsesmiddel til heste, som i større mændger kan være livsfarligt for mennesker.

Læs også:

Se også: 37-årig blir' frivilligt bag tremmer.

Det næste retsmøde i sagen er sat til tirsdag den 26. marts

1 af 2 Den 37-årige kvinde havde i tiden op til mandens død fortalt en nabo, at hun frygtede for sin datters liv. Foto: Privatfoto
2 af 2 Den 37-årige blev fundet død i 2011 i familiens hus i Allerød. Hans hustru er sigtet for at have dræbt ham blandt andet med midlet ketamin. (privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere