Task Force anholder organiseret tyvebande

Fire mænd er onsdag anholdt for organiseret indbrud og hæleri. Politiet forventer flere sigtelser

Politiet har onsdag anholdt fire mænd i en sag om organiseret indbrud. Torsdag vil politiet forlange, at mændene bliver varetægtsfængslet.

Anholdelserne kommer efter længere tids efterforskning fra den sjællandske indbrudsgruppe Task Force Indbrud. Efterforskningen har haft kodenavnet 'Ahorn'.

- Det drejer sig om tre danske mænd, som i første omgang bliver sigtet for tre-fire villaindbrud i Vordingborgområdet, og en mand fra Jylland, som bliver sigtet for hæleri, fortæller politiinspektør Karl Erik Agerbo, der er chef for Task Force Indbrud.

Politiet forventer, at den videre efterforskning vil resultere i endnu flere sigtelser mod mændene.

- Vi mener, at der er tale om organiseret indbrudskriminalitet. Der er blandt andet blevet stjålet designermøbler, fortæller Karl Erik Agerbo.

De anholdte er mænd på 21, 25, 29 og 32 år. Det er den 32-årige mand, der er fra Jylland, og som altså er sigtet for hæleri.

- Det er for tidligt endnu at sige, om de har handlet på bestilling fra den hælerisigtede, men det er vores opfattelse, at han har aftaget kosterne fra de andres indbrud, siger Karl Erik Agerbo.

Mændene bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby torsdag formiddag klokken kvart over ni.

- Jeg forventer, at grundlovsforhøret vil blive begæret afholdt for lukkede døre, da vi ikke kan udelukke, at der skal ske flere anholdelser, siger Karl Erik Agerbo.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere