Dansker overfaldet og indlagt i Thailand

En dansk forretningsmand er indlagt i Thailand, efter han blev røvet i forbindelse med en forretningsrejse i den thailandske ferieby Pattaya

Her ses den forurettede dansker
Her ses den forurettede dansker

Det voldsomme røveri skete forrige mandag, og den danske forretningsmand har siden ligget på hospitalet med svære skader på ryggen samt flere brækkede lemmer. Det skriver Scan Asia på nyhedsbureauets hjemmeside.

Danskeren er bosat i Bangkok, men var i det thailandske ferieparadis for at afslutte en forretningsaftale om leasingen af en bygning, da han fik mistanke om, at et røveri var under opsejling og derfor forsøgte at flygte.

- Da vi kom til, at kontrakten skulle underskrives, bemærkede jeg, at der var noget galt med kvinden på den anden side af bordets hænder. De rystede meget, men jeg slog det hen med, at hun nok havde fået for meget kaffe. Når jeg ser tilbage på det, ved jeg nu, det var fordi hun vidste, hvad der skulle ske, siger han ifølge Scan Asia

Den thailandske forretningsforbindelse og tilhørende følge blev pludseligt meget aggressive, og da danskeren opdagede, at hans forretningspartnere ikke havde i sinde at underskrive kontrakten, men i stedet røve ham for de 420.000 Baht eller 82.000 kroner, han havde medtaget til mødet i kontanter, forsøgte han at flygte fra stedet.

Skubbet udover afsats
I flugten fra de tvivlsomme forretningspartnere blev den danske mand skubbet udover en 2-3 meter dyb afsats og landede uheldigt på betongulvet nedenfor. Faldet betød, at han brækkede hælen på begge føder.

Mens han lå hjælpeløs på gulvet hoppede en af overfaldsmændene ned på danskeren og landede på ryggen af ham og forårsagede herved alvorlige rygskader på ham.

- Jeg vil i de næste 6-8 uger sidde i en kørestol. Jeg har brækket begge hælkapper, en tå samt fået en alvorlig rygskade. Jeg kan nemt komme mig over pengene, de har stjålet fra mig, men lægerne siger, at der er en chance for, jeg aldrig kommer til at gå normalt igen, siger han ifølge Scan Asia

Filmede overfaldsmænd
Inden han nåede at flygte, formåede danskeren at filme sine overfaldsmænd. En film som nu er overdraget til den danske ambassade samt de thailandske myndigheder.

Efter overfaldet blev danskeren indlagt på et hospital i Pattaya.

Ekstrabladet.dk har forsøgt at få en direkte kommentar fra manden, men det har indtil videre ikke været muligt.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere