Tagstens-kvæstet mor er i bedring

Enlig mor til to bliver formentlig flyttet fra intensiv afdeling senere tirsdag

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Der er fremgang at spore hos den 41-årige kvinde, der mandag blev indlagt på Rigshospitalet med alvorlige kraniebrud, efter hun blev ramt i hovedet af en nedblæst tagsten.

Det oplyser indeleder hos Station Bellahøj, Jørgen Hansen, til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Fik tagsten i hovedet: Kvinde i livsfare

- Hun er i bedring og kommer formentlig ud fra intensiv senere i dag, siger han og tilføjer:

- Der er blevet fjernet nogle blødninger, og det går den rigtige vej. Men det er stadig alt for tidligt at sige noget om, hvorvidt hun overlever, og om der vil være varige mén.

Kvinden har været indlagt på Rigshospitalets Traumecenter siden mandag formiddag.

Læs også:

Se også: Flyvende tagsten kan koste 10 millioner

Hun blev ramt i hovedet lige ude foran sit hjem på Peter Bangs Vej på Frederiksberg kort efter klokken 8. Ifølge en nabo, der var hos hende, indtil ambulancen kom, var hun ved bevidsthed og kunne selv bevæge sig hen til bilen.

- Det var, som om hun var ved bevidsthed og så alligevel ikke. Hun mumlede og sagde lyde, men samtidig kunne man se, at det flimrede for hendes øjne, fortæller naboen Nicole Mortensen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Vidne: Kvinde kunne stå efter tagstens-slag

Hvordan ulykken kunne ske, er endnu ikke klarlagt, men Privatbo, der administrerer bygningen, slår fast, at taget flere gange i de seneste år er blevet tjekket og vedligeholdt.

- Vi vidste ikke, at tagsten ville løsne sig, for så havde vi gjort noget ved det øjeblikkeligt. Det er en ulykke, som også kan ske på nye tage. Det er et hændeligt uheld, vi har gjort det, vi skulle, og vi har ikke gjort noget forkert. Men jeg vil gerne understrege, at det er en dybt tragisk hændelse, siger administrerende direktør i Privatbo, Kirsten Thøgersen.

Læs også:

Se også: Privatbo: Løs tagsten er et hændeligt uheld

Brandvæsnet var mandag oppe og fjerne yderligere løse tagsten, mens politiet har sat flere afspærringer op omkring bygningen for at undgå en lignende hændelse.

- Vi kan ikke sige noget om selve årsagen endnu, men vi tager derud igen i morgen, når vinden har lagt sig, siger Jørgen Hansen.

1 af 5 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 5 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 5 (Foto: Mogens Flindt, grafik: Anders Bergmann Nielsen)
4 af 5 (Foto: Mogens Flindt)
5 af 5 (Foto: Mogens Flindt)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere