Trods anholdelser: Der bliver stadig solgt hash fra vinduet

Ekstra Bladet afslørede omfattende hashhandel i bebyggelsen Blokhaven i Skovlunde. Trods anholdelser af ni personer blev der solgt hash igen i dag

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet

Fredag i sidste uge blev ni bandemedlemmer varetægtsfængslet for handel med op til 31 kilo hash - blandt andet fra et stuevindue i boligbebyggelsen Blokhaven i Skovlunde. Med de ni anholdelser håbede både politi og beboere i Blokhaven, at handlen med hash ville stoppe.

Men allerede mandag var DR Nyheder vidne til, at der igen var gang i hashhandlen fra vinduet. Og nu vil politiet gribe ind igen, oplyser efterforskningsleder Carsten Jansson til DR Nyheder.

- Vi er i fuld gang derude. Der er politifolk på vej derud nu, og så tager de fat i dem, der går og sælger det. Jeg går ud fra, at de igen igen tager fat i den lejlighed igen. For vi må have stoppet det her, siger Carsten Jansson, efterforskningsleder, Københavns Vestegnens Politi, til DR Nyheder.

Er I på vej derud for at foretage yderligere anholdelser?

- Der bliver foretaget visitationer. Jeg ved ikke, om der bliver foretaget anholdelser, siger Carsten Jansson.

Det var Ekstra Bladet, der i sidste uge kunne dokumentere, at der på 12 timer blev foretaget 47 hashhandler fra et stuevindue i Blokhaven.

Banden Loyal to Familia holder ikke kun til i Skovlunde, men også i Tingbjerg, København og Kokkeldal. Banden ligger i åben konflikt med banden Værebros Hårde Kerne, der holder til i Værebroparken i Bagsværd.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere