Knivdrab: Afstraffelse gik måske galt

Obduktion bekræfter, at en 30-årig blev dræbt med knivstik i lysken

Den 30-årige blev fundet stærkt blødende på p-pladsen. Han var gået ned for at mødes med en eller flere ukendte personer. (Foto: Kenneth Meyer)
Den 30-årige blev fundet stærkt blødende på p-pladsen. Han var gået ned for at mødes med en eller flere ukendte personer. (Foto: Kenneth Meyer)

Knivdrabet på en 30-årig mand i Ballerup var muligvis en afstraffelse i det kriminelle miljø, som gik helt galt.

Knivstik i lysken på den 30-årige MA skar pulsåren over, og hans blodtab var så massivt, at han ikke overlevede trods timelange operationer og blodtransfusioner.

Se også: Stukket ned i Ballerup: Nu er han død

Den 30-årige blev obduceret i dag på Retsmedcinsk Institut efter at han døde fredag eftermiddag, knapt to døgn efter overfaldet på en p-plads ved Baltorpvej 191 i Ballerup.

- Obduktionen har bekræftet, at knivstik skar hans pulsåre over, siger drabschef Charlotte Skovby, Københavns Vestegns politi.

Se også: Knivoffer stadig i overhængende livsfare

Politiet søger stadig vidner i sagen. Ingen har tilsyneladende set knivoverfaldet, hvor et vidne hørte tumult og fandt manden blødende på p-pladsen. Vidnet stak en finger i såret i forsøget på at stoppe blødningen.

Gik ned for at mødes med ukendte
Den 30-årige havde øjeblikket før siddet sammen med sin familie i en lejlighed på Baltorpvej, men forlod familien for at mødes med en eller flere personer på parkeringspladsen.

Politiet arbejder med en teori om, at den 30-årige skulle afstraffes og ikke nødvendigvis dræbes. Men at han var uheldig og blev ramt direkte i pulsåren. Han var ramt af flere knivstik i lysken og ballen.

MA var godt kendt af politiet for forskellige former for kriminalitet, men han var ikke tilknyttet en bande, siger politiet. Derfor kan motivet være et opgør mellem kriminelle personer.

Knivstikkeriet skete onsdag kort før 19.41, hvor alarmen kom. Først troede politiet og lægerne, at manden var skudt på grund af den voldsomme læsion i lysken, men han var ramt af knivstik.

1 af 2 Politiet leder efter spor. Et vidne forsøgte at stoppe blødningen ved at stikke en finger i såret. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Den 30-årige blev fundet stærkt blødende på p-pladsen. Han var gået ned for at mødes med en eller flere ukendte personer. (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere