Vidne: Kvinde kunne stå efter tagstens-slag

41-årig alenemor var ved bevidsthed, da ambulancen kom. Nu svæver hun mellem liv og død, efter hun fik en tagsten i hovedet

En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)
En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)

Ved du noget? Så kontakt os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Den 41-årige kvinde, der lige nu svæver mellem liv og død, efter hun fik en tagsten i hovedet, fik hjælp af både viceværten og en nabo, da hun faldt om på gaden lige foran sit hjem.

Det fortæller 29-årige Nicole Mortensen, der bor i opgangen ved siden af den 41-årige, til ekstrabladet.dk

- Jeg er nede for at hente min barnevogn og ser godt, at viceværten kommer løbende hen over pladsen, men ser ikke, hvad han løber hen til. Så jeg henter min barnevogn og først derefter ser jeg, at han står ved kvinden, der ligger på jorden, siger den 29-årige kvinde og fortsætter:

- Der er ret meget blod, og viceværten er i gang med at ringe efter en ambulance. Jeg spørger, om jeg kan hjælpe, og det ender med, at jeg står og holder øje med hende, mens han går ud og venter på ambulancen.

Læs også:

Se også: Fik tagsten i hovedet: Kvinde i livsfare

Kvinden prøver at stoppe blødningen ved at holde en klud mod den 41-åriges hoved, mens hun fortæller hende, at ambulancen er på vej.

- Hun er ved bevidsthed, mumler og siger lyde, og hun prøver hele tiden at rejse sig op. Jeg prøver at stoppe blødningen og fortæller hende, at hun skal blive liggende. Men hun bliver ved med at prøve at rejse sig, fortæller Nicole Mortensen.

Ifølge naboen står den 41-årige kvinde oprejst, da ambulancen kommer og kan selv bevæge sig hen mod bilen.

- Det er, som om hun er ved bevidsthed og så alligevel ikke. Hun mumler og siger lyde, men samtidig kan man se, at det flimrer for hendes øjne, fortæller Nicole Mortensen.

Efterfølgende har kvinden mistet bevidstheden og svæver nu mellem liv og død, lyder meldingen fra politiet. Hun er blevet overført til Rigshospitalets Traumecenter.1 af 5 En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 5 En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 5 (Foto: Mogens Flindt, grafik: Anders Bergmann Nielsen)
4 af 5 En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 5 En alenemor til to svæver mellem liv og død, efter hun tidligt mandag fik en tagsten i hovedet på Frederiksberg. (Foto: Mogens Flindt)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere