Øjenvidne: Der var meget voldsomt

20-årige Nicki oplevede makabert knivoverfald på tætteste hold, da en 32-årig mand tidligt i morges blev stukket 27 gange på Cafe Runddelen

Tidligt søndag morgen blev en 32-årig mand stukket med kniv 27 gange på værtshuset Cafe Runddelen på Nørrebro i København.

20-årige Nicki var et af øjenvidnerne til den makabre forbrydelse. Han vil ikke have sit efternavn frem.

- Jeg stod oppe i baren med ryggen til, da jeg hører noget bagved, der vælter. Så ser jeg manden, der ligger ned ovre ved udgangsdøren, siger Nicki til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Mand i livsfare: Stukket 27 gange

Det rystede øjenvidne kan samtidig fortælle, at knivofferet inden sit kollaps kom fra toilettet, hvor overfaldet skete.

Den oplysning kan Ove Bundgaard Larsen, der er efterforskningschef i Københavsn Politi, bekræfte overfor ekstrabladet.dk.

Tre mulige gerningsmænd
Nicki fortæller yderligere, at hans veninde, som han er der sammen med, ser tre mænd løbe ud fra toilettet umiddelbart inden, manden falder.

- Lige inden han vælter, ser hun tre mennesker, der er stormet ud fra toillettet og løber udenfor. Det gik meget hurtigt, siger Nicki.

Da den 32-årige mand kollapser på gulvet, forsøger flere at hjælpe ham.

- Tre mennesker løber over til ham, og den ene råber efter et viskestykke til at stoppe blødningen, og en anden råber, at der skal ringes efter en ambulance.

'Rigtig meget blod'
Nicki troede ikke først, det var så alvorligt, da han ikke kunne se al blodet, fordi knivofferet var iført en stor jakke af mærket Canada Goose.

- Det var helt urealistisk. Jeg troede først bare, at han havde fået en flaske i hovedet, men da han så fik sin jakke af, kunne man se, at det var meget voldsomt. Hans arme var helt røde af blod. Der var rigtig meget, siger han.

Den 32-årige mand var ifølge Nicki ved bevidsthed kort tid for derefter at miste den igen.

Stadig i kritisk tilstand
Københavns Politi oplyser over for ekstrabladet.dk, at offerets tilstand stadig er kritisk.

- Den seneste melding fra lægerne går på, at der er en lille bedring, så mandens tilstand betegnes som kritisk, men dog stabil. Hans situation kan dog ændre sig hurtigt, siger Ove Bundgaard Larsen efterforskningschef.

1 af 2 Der var herinde på Cafe Runddelen, at en mand søndag morgen blev stukket med kniv 27 gange. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere