Teenagere amok: Sparkede og hoppede på offer

To unge mænd blev tidligt i morges overfaldet af tre teenagere ved Buddinge Station - den ene ligger på sygehuset med ankelbrud

På vej hjem fra en bytur blev to mænd på omkring 20 år lørdag morgen overfaldet af tre unge på 17-18 år ved Buddinge Station.

- De tre gerningsmand sparker dem i hovedet, mens de ligger ned og hopper på den enes ben, så han får et brud på anklen og nu er indlagt på sygehuset, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Kim Madsen til ekstrabladet.dk.

Gerningsmændene og de to voldsofre kendte ikke hinanden i forvejen, men de havde tilsyneladende haft nogle kontroverser på vej hjem i toget

- Vi får anmeldelsen klokken 06.25, og efter at have snakket kort med de forurettede finder vi klokken 06.45 frem til tre personer, der tilstår at have været involveret i et slagsmål, siger han.

- Vi betragter det som meningsløs og grov vold, og vi vil derfor begære dem varetægtsfængslet, lyder det fra vagtchefen.

De tre mistænkte, der er en blanding af dansk og udenlandsk herkomst, vil blive fremstillet i et grundlovsforhør klokken 12.30 lørdag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere