Øjenvidne om ulykke: Det så frygteligt ud

Vivi Frederiksen sad i sin stue, da en lastbil kurede forbi. En mand blev dræbt ved ulykken

Foto: Henrik Larsen
Foto: Henrik Larsen

Vivi Frederiksen fik et grimt chok, da hun sad fredeligt i sin stue her til eftermiddag. Pludselig kom en tonstung lastbil bragende foran hendes vinduer på Holbæk Landevej.

- Jeg nåede at se, at lastbilen kurede forbi mit vindue. Jeg hørte først et kæmpe brag, og så landede den inde i min nabos have, siger Vivi Frederiksen til ekstrabladet.dk.

Da hun kom udenfor, gik det værst tænkelige op for hende. Lastbilen havde påkørt en modkørende bil med en 38-årige mand, der mistede livet.

Forinden havde den påkørt to andre modkørende biler, formentlig fordi føreren mistede herredømmet over bilen. I alt fem lettere kvæstet, inklusive lastbilchaufføren. Men den 38-årige mand blev fastklemt og afgik ved døden.

- Han havde ikke en jordisk chance. Det så frygteligt ud, siger Vivi Frederiksen, der var ovre ved bilen for at se, om hun kunne gøre noget. Men det stod hurtigt klart, at der ikke var noget at gøre.

Læs også:

Se også: Lastbilchauffør mistede herredømmet: Mand dræbt i voldsom ulykke

Efterfølgende samlede naboerne sig i Vivi Frederiksens hus, hvor de talte deres oplevelser igennem.

- Chokerede er vi jo. Stadigvæk. Det er fuldstændig sindssygt, det der er sket. Så vi skulle bare lige snakke igennem, hvad vi har set, siger hun rystet og fortæller, at naboen, i hvis forhave lastbilen landede, naturligt nok er endnu mere chokeret end de andre

Hun sidder nu i sin stue med stearinlys tændt, fordi lastbilen ødelagde elkabel-boksen, så strømmen er blevet kappet. De har fået forbud mod at gå ud af huset, fordi lastbilen er ved at blive rejst, efter den kurede på siden ind i haven.

Vivi Frederiksen fortæller, at der generelt bliver kørt rigtigt stærkt på vejen.

- Man tror faktisk, det er en motorvej en gang imellem. Cyklister kører faktisk ikke derude. Det tør man ikke, siger hun og fortæller, at hendes mand har 500 meter til arbejde, men alligevel har han købt en bil for at køre på arbejde. Simpelthen fordi det er for utrygt at cykle.

En bilinspektør er på ulykkesstedet for at fastslå omstændighederne ved ulykken. Færdslen er omdirigeret ved Holbæk Landevej ved Nyrupvej nord for ulykken, og Holbæk Landevej ved Brændholtvej syd for ulykken.

Den dræbte kommer fra Højbjerg ved Aarhus. De pårørende er underrettet.

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere