Død dansker havde ikke råd til hospitalsbehandling

48-årig dansker afslog indlæggelse

En 48-årig dansker døde angiveligt i Filippinerne, fordi han ikke havde råd til lægebehandling og afslog at blive indlagt på hospitalet med stærke mavesmerter og tegn på dehydrering.

Danskeren, som bliver navngivet i de filippinske medier, blev onsdag morgen fundet død i en ferielejlighed, som han lejede i byen Barreto.

Danskeren blev fundet død i en sofa klokken 9 onsdag morgen, da ejendomskompleksets vicevært, Eduardo Acosido, lukkede sig ind i ferielejligheden.

Tirsdag havde den 48-årige dansker klaget over mavesmerter og dehydrering.

- Man han ville ikke på hospitalet - han sagde, at det havde han ikke penge til, siger Eduardo Acosido til inquirer.net.

Mario Cortez fra myndighederne i Barreto oplyser, at danskeren kom til Filippinerne i november sidste år og efter sin oprindelige plan skulle være rejst hjem den 28. februar.

Hvorfor danskeren tilsyneladende forlængede sit ophold i Filippinerne er uvist.

Politiets indledende efterforskning indikerer, at danskeren er død af 'naturlige årsager' og ikke har været udsat for en forbrydelse.

ekstrabladet.dk kontaktede onsdag aften Udenrigsministeriets Borgerservice.

- Lige nu er det nat i Filippinerne, og vi kan derfor ikke undersøge sagen. Vi vil undersøge det torsdag, men lige nu kan vi hverken be- eller afkræfte, at en dansk statsborger er død i Filippinerne, siger vagthavende hos Borgerservice til ekstrabladet.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere