Politikersøn fængslet for grov vold i bandesag

Retten har netop afgjort, at det 26-årige bandemedlem Shuaib Khan, som er søn af politikeren Wallait Khan, skal varetægtsfængsles i fire uger. Oprindeligt lød sigtelsen på drabsforsøg, men han er nu fængslet for grov vold.

Oprindeligt lød sigtelsen på drabsforsøg, men dommeren mente ikke, at beviserne indtil ikke kunne bære en varetægtsfængsling på det grundlag.

Den 26-årige blev i stedet fængslet for grov vold. I forvejen sidder fire andre fængslet i sagen, og de fire er 'kun' sigtet for grov vold.

Den 26-årige Shuaib 'Shabbi' Khan er søn af den tidligere lokalpolitiker, Wallait Khan.

Læs her:

Se også: Politikersøn om bandekrig:- Det er ikke min skyld

Ifølge flere medier er han en af de ledende figur i grupperingen Loyal To Familia (LTF).

Ved dagens retsmøde valgte Shuaib Khans forsvarer, Michael Juul Eriksen, ikke at begære navneforbud.

Overfaldet, som den 26-årige er sigtet for, skete 8. februar om aftenen omkring kl 22.30 i ved Bispebjerg i Københavns Nordvestkvarter.

Her blev to unge mænd overfaldet af en større flok. Under overfaldet blev ofrene stukket med kniv - ligesom de blev tævet og sparket.

Ved samme lejlighed blev ofrene frarøvet punge, mobiltelefon samt en hue.

Den 26-årige nægter sig skyldig.

Kort efter fremstillingen af den 26-årige blev yderligere fem unge ført ind i retslokalet. Også de er sigtet for deltagelse i overfaldet.

Af sikkerhedshensyn ville politiet i første omgang have udelukket tilhørere fra retsmødet. Dommeren valgte dog 'kun' at bortvise en mindre gruppe venner og bekendte, mens pressen fik lov at høre sigtelserne.Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere