Højresvingsulykke - Lastbil rammer cyklist

Det glatte føre har kostet mange ulykker her til formiddag. I Gentofte har en lastbil ramt en cyklist i en højresvingsulykke

Hjælp os, hvis du ved noget: Send en mail til 1224@eb.dk eller sms 1224

I Gentofte har en lastbil ramt en cyklist i en højresvingsulykke her til formiddag. Lastbilen kommer kørende i krydset ved Søgaardsvej og Lyngbyvej i Gentofte, og skal svinge til højre. Det sneede kraftigt på det tidspunkt, og det hindrede lastbilchaufførens udsyn til højre.

- Der kommer så en cyklist på hans højre side, og da han rammer hende, hænger hendes tøj fast i ladet på lastbilen, og det redder hende faktisk i og med, at hun hænger fast på siden af bilen, så hun ikke bliver slæbt ind under bilen. Hun hænger fast, og vælter så væk fra lastbilen, siger vagtchefen hos Nordsjællands Politi.

Kvinden bliver efterfølgende hentet af en ambulance til observation, men umiddelbart har hun kun pådraget sig lettere skader.

Otte-årig lettere til skade
Der har også været et biluheld ved Skibby, hvor en mor og et otte-årigt barn kommer kørende, og bilen skrider ud som følge af det glatte føre, rammer en kant, og vælter om på siden.

- Mor og barn kan selv komme ud, og barnet er blevet behandlet for lettere skader i en ambulance.

Der har også været en ulykke i Frederiksværk, hvor en ældre kvinde kommer kørende mod Helsinge, mister herredømmet og kører i grøften. Bilen vender rundt på taget, men den ældre dame kommer ud og bliver tilset i en ambulance og kørt til kontrol på Hillerød Skadestue.

Ud over de tre færdselsuheld har Nordsjællands Politi haft kendskab til fire færdselsuheld som følge af glat føre i formiddags.

- Vi har haft syv uheld inden for en halv time, og de sidste har vi så ikke hørt til, fordi det har været lavhastigheds-soloulykker, oplyer Nordsjællands Politi.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere