Baby skudt fem gange under bleskift

Seks måneder gamle Jonylah blev skudt fem gange under et bleskift på en parkeringsplads

Skudepisoden skete i Woodlawn-kvarteret i Chicago, Illinois. (Foto: Googlemaps)
Skudepisoden skete i Woodlawn-kvarteret i Chicago, Illinois. (Foto: Googlemaps)

Det kan åbenbart være en særdeles risikabel affære at skifte ble på sit barn i USA.

Det var i hvert fald tilfældet for Jonathan Watkins fra Chicago i USA, der ifølge eget udsagn blot var igang med at skifte sin seks måneder gamle datters ble, da de begge pludselig befandt sig i midten af en veritabel kugleregn.

Det skriver flere internationale medier - heriblandt det internationale nyhedsbureau AP.

Episoden skete, da 28-årige Watkins skiftede ble på sin baby Jonylah på passagersædet af sin minivan, der holdt parkeret på en parkeringsplads i mandags.

Pludselig åbnede en fremmed gerningsmand ild mod vognen, hvilket resulterede i, at babyen blev ramt fem gange i låret, skulderen, lungen, leveren og maven, og derfor stod dens liv ikke til at redde.

Jonathan Watkins, der selv befinder sig i kritisk tilstand med skudsår i bagdelen og i hovedet, var åbenlyst chokeret over episoden.

- Jeg forsøgte at hjælpe, jeg forsøgte at hjælpe, jeg forsøgte at hjælpe, lød det igen og igen fra Watkins ifølge Chicago Sun-Times.

Selv om politiet mener, at han vitterligt var målet for gerningsmanden, aner han øjensynligt ikke selv, hvorfor nogen skulle være interesseret i at skyde ham. Det til trods for, at han har en relativt blakket fortid som bandemedlem.

Ifølge amerikanske medier havde den seks måneder gamle pige allerede overlevet en skudepisode, da hendes mor blev skudt i låret, mens hun var gravid i ottende måned.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere