Politi: To lig lå i lejlighed i månedsvis

Vestegnens Politi undrer sig over et fund af to døde personer i en lejlighed i Taastrup - de har ligget der siden slutningen af oktober

To lig er blevet fundet i en lejlighed i Taastrup, hvor de formentlig har ligget i adskillige måneder. (Foto: MIKE / ALARM112DANMARK.DK)
To lig er blevet fundet i en lejlighed i Taastrup, hvor de formentlig har ligget i adskillige måneder. (Foto: MIKE / ALARM112DANMARK.DK)

Politiet gjorde tirsdag aften ved 18-tiden et noget besynderligt fund på Parkvej i Taastrup vest for København.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi fik en henvendelse fra en udlejer, der var træt af, at der ikke blev betalt husleje på den pågældende adresse, og derfor tog vi ud og tjekkede, forklarer drabschef Charlotte Skovby og fortsætter:

- Da vi så kom derud, viste det sig, at der lå to stærkt forrådnede lig - en kvinde og en mand - i lejligheden, som vi formoder har ligget der i et godt stykke tid - ligsynet, der blev afholdt på stedet, tyder på, at de har ligget der siden slutningen af oktober eller starten af november.

Drabschefen har stadig ikke nogen idé om, hvad der har forårsaget dødsfaldet, da ligenes tilstand er ekstremt dårlig.

- Det har været svært for os, men indtil videre er der ikke noget, der tyder på en egentlig forbrydelse. Der er ikke tegn på knivstik eller skud. Men det er alligevel stærkt usædvanligt, at vi finder to lig på samme adresse på den måde, fortæller Charlotte Skovby.

Ifølge drabschefen er der heller ikke noget, der umiddelbart tyder på et selvmord.

- Nej, det er en lidt besynderlig sag, så vi håber, at retsmedicineren kan kaste mere lys over sagen.

Ligenes tilstand gør, at det foreløbigt har været umuligt at identificere ligene.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

1 af 2 Ligene blev fundet på Parkvej i Taastrup. (Foto: Googlemaps)
2 af 2 To lig er blevet fundet i en lejlighed i Taastrup, hvor de formentlig har ligget i adskillige måneder. (Foto: MIKE / ALARM112DANMARK.DK)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere