Selvmord spøger i sexsag fra Fyn

Politiet holder øje med fynske selvmord i sag om mand, der misbrugte to piger

Alle muligheder bliver holdt åbne i jagten på den mand, der i oktober og november misbrugte to mindreårige piger på Fyn. Også den mulighed, at han måske ikke lever mere. Det skriver Fyens Stiftstidende

Læs også:

Se også: Fynsk sexsag: Politiet tror stadig på opklaring

- Vi vil ikke udelukke noget. Heller ikke at han kan have begået selvmord. Derfor holder vi også øje med de selvmord, der dukker op, siger Henrik Justesen, chef for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Læs også:

Se også: Fynsk sexkrænker slikkede på pigerne

Selv om politiet nu i over fem måneder har jagtet gerningsmanden, strømmer det stadig ind med tip.

- Efter vi har meldt ud, at han måske kan være familiefar eller en, der har arbejdet professionelt med børn, har vi fået 25 nye henvendelser, og der kommer nogen hele tiden, siger Justesen, der fortsat tror på, at det vil lykkes politiet at identificere manden og opklare sagerne.

Læs også:

Se også: Fynsk sexkrænker mumlede

Siden overgrebene, der blev begået i Øster Skerninge og Refsvindinge, har Fyns Politi taget dna-prøver - såkaldte mundskrab - på over 300 mænd.

- Vi har en dna-profil af gerningsmanden, så når vi tager et mundskrab, behøver vi i første omgang ikke at afhøre den enkelte mere indgående. Og har vi et match, ved vi, at vi nok har manden, siger Henrik Justesen til Fyens Stiftstidende.

Læs også:

Se også: Sexkrænker brugte røde og grønne strips

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere