Spritbilist kørte galt og stjal hjælpende mands bil

Gjorde sig, ifølge sigtelsen, skyldig i spirituskørsel, at forvold fare for liv og førlighed, ulovlig tvang, brugstyveri og tyveri på mindre end en halv time

En formodet spritbilist kørte galt to gange i Holeby på Lolland. Foto: Googlemaps
En formodet spritbilist kørte galt to gange i Holeby på Lolland. Foto: Googlemaps

En brandert kan gå hen og blive rigtig dyr for en 50-årig mand, der, ifølge sigtelsen, gjorde sig skyldig i utallige alvorlige forseelser på mindre end en halv time.

På Sædingegårdsvej ved Holeby overhalede manden, ifølge politiet, en anden bil, hvor sidespejlet blev revet af. Kort efter mistede han herredømmet over sin bil, så han kørte ud på marken og rullede rundt i sneen flere gange. Med i bilen havde han en bidsk hund.

Ulykken fik en 59-årig modkørende i en Nissan firehjulstrækker til at holde ind for at komme ham til hjælp. Men den 50-årige virkede både fuld, usammenhængene og truende, og han endte med at sætte sig ind i den hjælpende mands Nissan efter noget tumult.

Herefter kørte den nyslåede biltyv væk med kurs mod Holeby, og undervejs stjal han, ifølge sigtelsen, bilejerens pung, der lå i bilen.

Men det var ikke slut her. Undervejs på hans tur ramte han endnu en bil med så stor kraft, at Nissanen mistede et forhjul. Men alligevel lykkedes det ham at fortsætte til Østervej i Holeby, hvor han blev anholdt af politiet i et hus, som han havde tiltvunget sig adgang til.

Han er nu taget med på stationen i Nakskov, hvor han er sigtet for spirituskørsel, for at forvolde fare for liv eller førlighed, for ulovlig tvang, for brugstyveri af Nissanen og for tyveri af pungen.

Var det dig, der kom den 50-årige til hjælp og fik stjålet din bil? Så tip os på mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere