Beboerne skræmte over skyderi i Lundtoftegade

Søndag aften affyrede flere personer en byge af skud i Lundtoftegade på Nørrebro. Beboerne har i længere tid følt sig utrygge i området

Et af de vildfarene skud gik igennem døren til en opgang på Lundtoftegade (Foto: Mogens Flindt)
Et af de vildfarene skud gik igennem døren til en opgang på Lundtoftegade (Foto: Mogens Flindt)

Indenfor de seneste syv dage, har København lagt gader til intet mindre end fem skudepisoder. Det har skabt stor utryghed i de berørte områder. Beboerne omkring Lundtoftegade på Nørrebro, hvor det seneste skyderi fandt sted søndag aften, fortæller om en stigende frygt i og omkring gaden.

Ekstrabladet.dk har tidligere erfaret, at skudepisoden i Lundtoftegade søndag aften, kædes sammen med et overfald tidligere på aftenen, hvor en pusher på hjørnet af selv samme boligblok blev overfaldet og tævet af tre maskerede mænd, inden de i al hast forlod området.

- Det er skræmmende, at skyderierne pludseligt kommer så tæt på. Flere er begyndt helt at undgå at gå forbi Lundtoftegade 49, hvor flere pusherne står og sælger hash, fortæller en af de personer, ekstrabladet.dk i dag har været i kontakt med.

Læs også:

(Foto: Mogens Flindt) 112 - 10. mar. 2013 - kl. 22:24 Chokeret vidne: Det var ligesom det vilde vesten

- Det er utrolig ubehageligt at gå forbi dernede. Flere ’vagter’ holder øje med en, når man går forbi. Jeg er begyndt at gå en anden vej, siger en anden.

Hos boligselskabet AKB København, som blandt andet ejer Lundtoftegade 49, er man bekendt med hashsalget foran ejendommen.

- Vi er bekendte med problemet med salg af hash foran Lundtoftegade 49. Vi samarbejder med politiet i forsøget på at fjerne salget, men det er svært, siger Kenneth Fuglsang fra AKB København, der desuden mener, at området de seneste år har gennemgået en positiv udvikling

- Skyderiet betyder, at flere beboere kigger sig en ekstra gang over skulderen. Det er utrolig uheldigt, at det er med til at skabe større utryghed i område, som ellers er blevet bedre den seneste tid, siger Kenneth Fuglsang.

Ingen af de personer ekstrabladet.dk talte med i dag, ønskede at stå frem med navn af frygt for repressalier.

1 af 3 Det var på hjørnet ved denne bygning på Lundtoftegade 25 på Nørrebro, at der søndag aften blev løsnet 20 skud fra tre håndvåben. (Foto Mogens Flindt)
2 af 3 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Et af de vildfarene skud gik igennem døren til en opgang på Lundtoftegade (Foto: Mogens Flindt)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere