Tiltalt for dødstrusler: 'Skyder din far i rambo-stil'

I raseri offentliggjorde en 24-årig mand nøgenfilm af ekskæresten på nettet og truede hendes familie på livet, efter hun droppede ham

Først truede den 24-årige mand LS med at offentliggøre sexfilm af ekskæresten A, medmindre hun tog ham tilbage.

Det lykkedes for ham, men efter de havde været 'kærester' i knap fem måneder, sagde hun endeligt fra over for ham og bruddet var definitivt. Det kunne han slet ikke håndtere, så derfor gjorde han som lovet og offentliggjorde sexfilmene og sendte ydermere adskillige dødstrusler på e-mail.

- Du fortjener ikke at leve, hvis det ikk' er os to! og det kommer du heller ikke til.

Sådan står det beskrevet i anklageskriftet mod LS, der i dag skal for Retten i Holbæk.

Chikanen med de meget ubehagelige e-mails fortsatte i løbet af 2012. Her beskriver han også, hvordan han vil dedikere al sin tid på at 'fucke' hendes liv op, inden han slår hende ihjel.

- Du får mig at se før eller siden, det ved du godt... Rambo stil, skyder din far, lader de andre voldtage din mor og så sælge hende, og så hænge dig op og pine dig i et par uger, inden du tigger mig om at trykke af :o) glæder mig allerede.

Tilbød sex fra falsk datingprofil
Som om det ikke var nok, så oprettede LS flere falske profiler på scor.dk og facebook i sin kærestes navn. Her tilbød han adskillige fremmede mænd sex, og udvekslede flere blufærdighedskrænkende billeder af sin ekskæreste.

Sexfilmene og flere nøgenbilleder kom på pornosiderne 'pornhub.com' og 'redtube.com'. Dertil valgte han også at skrive sin ekskærestes fulde navn og adresse i mange af videoerne, hvis seerne skulle have lyst til at kontakte hende.

Ekskærestens pårørende har også fået e-mails med links til de meget grænseoverskridende sidern, hvor de kan se hende dyrke sex.

Det er dog ikke første gang, at LS, som bor i Kalundborg Kommune, har været ude med riven efter en ekskæreste. I 2010 fik han således 13 dages fængsel for at spytte og nikke en pige en skalle - en dom som han dog kærede.

Ifølge sagens anklager Sune Ploug Sørensen burde der falde en kendelse i Retten i Holbæk i løbet af i dag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere