Nyt skyderi i København

Først voldsomt overfald og senere skyderi på Lundtoftegade. Ingen er tilsyneladende ramt, men politiet afsøger området

Ved du noget? Så tip os på mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Endnu engang er der blevet affyrret skud i København.

Denne gang er der tale om et skyderi på Lundtoftegade på Nørrebro i København, men politiet har endnu ikke overblik over situationen.

- Der har været et skyderi, men vi har ikke fundet nogle sårede endnu, siger vagtchefen ved Københavns Politi til ekstrabladet.dk

Der skulle være affyret omkring 10 skud, skriver Ritzau. Politiet har fundet flere patronhylstre og skudhuller i biler og bygninger, og det kan ikke udelukkes, at der er tale om et bandeopgør.

- Det er noget af det, vi undersøger. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger vagtchefen.

SE FLERE BILLEDER HER: Local Eyes

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger hænger skyderiet sammen med et overfald tidligere på aftenen. Her blev områdets lokale pusher overfaldet af tre mænd, der kom kørende til stedet - formentlig i en BMW.

Mændene, der bar hætter, sprang ud af bilen og begyndte at slå og sparke løs på pusheren. En fjerde mand blev siddende, fortæller et vidne til ekstrabladet.dk.

Overfaldet skete kort før klokken 18.30, og efterfølgende hoppede mændene ind i bilen igen og forsvandt.

Men omkring 1,5 time senere kom en større flok mænd løbende med pistoler og geværer, og der lød 'en masse skud' fra Lundtoftegade, fortæller vidnet.

Ingen er tilsyneladende blevet ramt. Flokken af mænd forsvandt efterfølgende fra stedet.

Hele Lundtoftegade er afspærret.Søndagens skudepisode er den femte på en uge i og omkring København.

Mandag aften blev der affyret seks skud i Dildhaven i Herlev, hvor ingen blev ramt. Nogle timer senere blev der affyret 15-20 skud mod Bandidos-klubhuset i Hvidovre.

Fredag aften blev en 21-årig mand ramt at et skud i hånden i Herlev, og natten til lørdag blev der skudt syv gange mod en 26-årig mand i Birkerød. Han blev dog ikke ramt.

1 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
4 af 8 Skyderiet på Lundtoftegade er ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger relateret til et overfald tidligere på aftenen. Her blev en mand slået og sparket af tre, som efterfølgende stak af i en bil. (Foto: Ekstra Bladet)
5 af 8 Skyderiet på Lundtoftegade er ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger relateret til et overfald tidligere på aftenen. Her blev en mand slået og sparket af tre, som efterfølgende stak af i en bil. (Foto: Ekstra Bladet)
6 af 8 Skyderiet på Lundtoftegade er ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger relateret til et overfald tidligere på aftenen. Her blev en mand slået og sparket af tre, som efterfølgende stak af i en bil. (Foto: Ekstra Bladet)
7 af 8 Skyderiet på Lundtoftegade er ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger relateret til et overfald tidligere på aftenen. Her blev en mand slået og sparket af tre, som efterfølgende stak af i en bil. (Foto: Ekstra Bladet)
8 af 8 Lundtoftegade er afspærret efter skyderi. (Foto: Mogens Flindt)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere