Hashhandel i boligblok op i retsudvalget

Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup kræver svar fra Justitisminister Morten Bødskov om Ekstra Bladets afsløringer fra Skovlunde

Dansk Folkepartis gruppeformand og retsordfører Peter Skaarup vil bringe Ekstra Bladets afsløring om hashhandel i et boligområde i Skovlunde på dagsordenen i Retsudvalget. Han kræver svar af Justitsminister Morten Bødskov (S) på, hvordan, han vil komme beboerne i AAB's afdeling Blokhaven i Skovlunde til undsætning.

-Man kan spørge sig selv om, hvor mange afsløringer af ulovlig hashhandel, der skal til, før myndighederne griber ind, siger Peter Skaarup.

Han reagerer på Ekstra Bladets afsløring søndag af en uhæmmet og kynisk hashhandel ud ad vinduet i en stuelejlighed i Blokhaven i Skovlunde.

Læs også:

112 - 10. mar. 2013 - kl. 08:09 Hashbanditter blandt børnefamilier skaber skræk og rædsel

Ekstra Bladet observerede og dokumenterede i sidste uge 47 handler på foto og video på 12 timer. Sælgerne er iført skudsikre veste og signalerer dermed, at der er risiko for skyderi. Det har skabt skræk blandt beboere – især børnefamilier og ældre beboere i området.

Læs også:

Se også: 22 skydevåben beslaglagt på Vestegnen

Forrige søndag blev der skudt ind ad vinduet til en nabolejlighed til hash-bixen, der er beboet af en børnefamilie, hvor hustruen er højgravid.

-Man forstår, at lovlydige beboere er skræmt. Så sent som 18. februar blev der løsnet 11 skud i området, hvoraf det ene ramte en ung mand. Det skete må have haft relationer til hashhandelen, for de seneste uger er salget foregået ud ad et vindue og ikke i det fri, siger Peter Skaarup

Læs også:

Se også: Videobutik lukker efter pistoltrusler

Siden 18. februar er der konstateret seks skyderier i Storkøbenhavn samt seks knivsager.

Alene på Københavns Vestegn har politiet beslaglagt 22 skydevåben, siden der blev indført vicitationszoner i politikredsen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere