Færdselsulykke udviklede sig til groft overfald

Ejeren af en parkeret bil fik knytnæveslag i ansigtet, efter hans bil blev torpederet

En ulykke på Vesterbrogade i København udviklede sig til overfald, da ejeren af en påkørt bil, ville dokumentere forseelsen med sin telefon (Foto: Rumle Skafte)
En ulykke på Vesterbrogade i København udviklede sig til overfald, da ejeren af en påkørt bil, ville dokumentere forseelsen med sin telefon (Foto: Rumle Skafte)

Et trafikulykke på Vesterbrogade i København udviklede sig kort før klokken 14 til et groft overfald, da en formodet spritbilist kørte op i enden på en parkeret bil.

- Vi har haft et færdselsuheld. Hvor en formodet spritbilist er kørt op i en parkeret bil, som bliver skubbet op i en tredje bil. Da ejeren af den parkerede bil opdager det, vil han dokumentere ulykken og tager nogle billeder med sin mobiltelefon. Det medfører at den formodede spritbillist springer ud af bilen og planter et knytnæveslag i ansigtet på ham, siger vagtchef Kim Nicholsen fra Københavns Politi

Flere vidner så optrinet og flere politibiler blev hurtigt sendt til stedet.

- Efter føreren af den forulykkede bil havde slået fyren med mobiltelefonen i jorden, forsøgte han at flygte fra stedet i sin bil. Airbaggen var foldet ud, kofangeren var fuldstændig smadret og da han kørte væk, var han lige ved at forårsage endnu en ulykke. Det var helt vildt, fortæller et vidne til ekstrabladet.dk

Den forurettede blev efter overfaldet fragtet til Hvidovre hospital, hvor han tilses for skader i ansigt og baghoved, men vagtchef Kim Nicholsen fortæller, at han formodentlig kun har fået overfladiske skrammer.

Voldsmanden blev senere anholdt på Frederiksberg Alle.

1 af 2 En ulykke på Vesterbrogade i København udviklede sig til overfald, da ejeren af en påkørt bil, ville dokumentere forseelsen med sin telefon (Foto: Rumle Skafte)
2 af 2 En ulykke på Vesterbrogade i København udviklede sig til overfald, da ejeren af en påkørt bil, ville dokumentere forseelsen med sin telefon (Foto: Rumle Skafte)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere