Jamie var fuld da han kørte sig ihjel

Den 20-årige mand, der omkom ved bilulykke mellem Nyborg og Svendborg, var påvirket af spiritus. Kvæstet 19-årig kvinde er i bedring

Foto: Mads Claus Rasmussen
Foto: Mads Claus Rasmussen

Det var ikke kun en alt for høj fart men også spiritus, der var årsagen til den dødsulykke, som kostede den 20-årige Jamie livet.

Politiet har nu fået resultatet af den blodprøve, som blev taget efter ulykken mellem Nyborg og Svendborg den 15. februar.

Den viser en promille på 1,4.

- Det er en ulykkelig episode, som virker helt meningsløs, og jeg føler virkelig for de efterladte, siger politichef ved Nyborg lokalpoliti, Niels Chr. Larsen til Fyens Stiftstidende fredag.

LÆS OGSÅ: Bil-glade Jamie blev kun 20 år

Vidner sagde efter ulykken, at Jamie havde kørt alt for hurtigt i den lånte BMW 323, som var en af tre biler med unge som kørte sammen på strækningen ved halv fire-tiden om morgenen.

Jamie kørte i den første af bilerne, da han tilsyneladende mistede herredømmet og røg af vejen, hvor der er 80 km/t i fartsbegrænsning.

Den 19-årige pige, som sad på passagersædet, kom på hospitalet, hvor man beskrev hendes tilstand som 'kritisk' med alvorligt hjernetraume.

LÆS OGSÅ: 19-Årige Michella kæmper for livet

Siden er det gået fremad. Efter hun har ligget i respirator og kunstig koma er den seneste melding bedre.

- Hun befinder sig ikke længere i respirator, og lægerne taler om, at hun inden længe kan begynde på en genoptræning. Men hun er stadig ikke i en tilstand, hvor vi kan afhøre hende, siger politichef Niels Chr. Larsen til Fyens Stiftstidende.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere