Obduktionsrapport: Sådan blev hun dræbt af løve

Dianna Hanson mistede livet, mens hun gjorde rent i løveburet i dyrepark i Californien

Dianna Hanson blev dræbt, da hun gjorde rent i løveburet i Californien. (Foto: AP)
Dianna Hanson blev dræbt, da hun gjorde rent i løveburet i Californien. (Foto: AP)

Dianna Hanson, 24, døde på stedet, da hun onsdag blev angrebet af en 160 kilo tung løve i en dyrepark i Californien, hvor hun arbejdede som frivillig medhjælper.

Ifølge den netop offentliggjorte obduktionsrapport fik hun brækket nakken og døde med det samme, da den fireårige løve Cous Cous undslap sit bur og overraskede hende.

Myndighederne mener, at Dianna Hanson var gået ind i løveburet for at gøre rent, mens den afrikanske hanløve opholdt sig i et mindre 'ventebur'.

Men ifølge retsmediciner i Fresno County, David Hadden, slap løven ud af buret på grund af en fejl.

- Døren fungerer som en guillotine. Den ryger ned og rammer jorden. Hvis døren ikke var helt nede, kunne løven putte sin pote under døren og skubbe den op, oplyser retsmedicineren.

Politiet var nød til at skyde og dræbe løven for at komme ind til Dianna Hanson. Det viste sig dog, at hun allerede var død.

- Hun døde på stedet som følge af en brækket nakke, oplyser retsmedicineren, men han tilføjer, at den 24-årige kvindes lig bar præg af talrige bide- og kradsemærker.

- Det stammer fra, at løven legede med liget på samme måde, som en kat ville lege med musen, siger David Hadden til Reuters.

Dianna Hanson havde netop indledt en seksmåneders praktikperiode i den privatejede dyrepark Cat Haven i Dunlap i Californien, der huser 40-50 af de mest sjældne kattedyr i verden.

Hendes far, Paul Hanson, har fortalt lokale medier, at datteren elskede de store kattedyr, og at jobbet i dyreparken var en drøm, der blev til virkelighed.

- Hun var meget glad for sit arbejde. Det var hendes drømmejob, har han sagt.

Løven skal nu også obduceres for at finde ud af, om det havde helbredsmæssige problemer, som kunne være årsag til angrebet på kvinden.

1 af 2 Den fireårige hanløve Cous Cous. (Foto: AP)
2 af 2 Dianna Hanson blev dræbt, da hun gjorde rent i løveburet i Californien. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere