Nye grufulde voldtægter ryster Indien

Nye brutale gruppevoldtægter ryster det indiske samfund

To kvinder er i løbet af de seneste dage blevet bortført og udsat for gruppevoldtægt nær den indiske hovedstad, New Delhi.

Sagen sætter endnu en gang fokus på de mange seksuelle overfald, som piger og kvinder dagligt udsættes for i et af verdens mest folkerige lande.

Læs også:

Se også: Ny brutal voldtægtssag ryster Indien

I weekenden blev en 19-årig kvinde bortført af tre mænd i en rickshaw ved et populært indkøbscenter i bydelen Ghaziabad.

- Chaufføren kørte til et øde skovområde, hvor han og de to andre mænd voldtog hende gentagne gange, inden de flygtede fra stedet, fortæller politichef Nitin Tiwari.

Læs også:

Se også: Ven til voldtægtsdræbt indisk kvinde vidner i dag

Pigen tog direkte hen på den nærmeste politistation og anmeldte overfaldet. Få dage senere blev to af gerningsmændene anholdt, mens en tredje stadig er på fri fod. De to anholdte har erkendt voldtægten.

Onsdag blev en 25-årig kvinde udsat for en gruppevoldtægt, da hun mødte op til en jobsamtale i en park i det østlige New Delhi.

Læs også:

Se også: Fem indiske mænd erklærer sig ikke-skyldige i voldtægt

- Manden, som hun mødtes med, tilbød hende en sodavand. Efter at have drukket den, besvimede hun på grund af de ulovlige stoffer, der var puttet i, forklarer Satbir Singh, som er pressetalsmand for politiet.

- Da kvinden vågnede, befandt hun sig i en bil med nogle andre mænd, der voldtog hende. Derefter smed de hende på jorden ved siden af en skraldespand, hvor politiet fandt hende liggende bevidstløs klokken to om morgenen, fortæller Singh.

Læs også:

Se også: Indiske kvinder: Mænd rager på os, når vi rejser alene

Politiet har indledt en efterforskning og jagter stadig overfaldsmændene.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere