Vejarbejde med et smil

Langvarigt vejarbejde på den fynske motorvej i gang fra i dag

Smileyer leder fra i dag bilesterne på vej på den fynske motorvej mellem Middelfart og Nr. Aaby, der er hjemsøgt af vejarbejde resten af året. (Illustration: Vejdirektoratet)
Smileyer leder fra i dag bilesterne på vej på den fynske motorvej mellem Middelfart og Nr. Aaby, der er hjemsøgt af vejarbejde resten af året. (Illustration: Vejdirektoratet)

Vejdirektoratet har bogstaveligt talt iklædt sig charmesmilet for at få bilisterne til lettere at kapere et omfattende vejarbejde, som her til morgen blev indledt på den ti kilometer lange motorvejsstrækning mellem Middelfart og Nr. Aaby.

- Vi har sat smileyskilte op med to kilometers mellemrum. Det første ser lidt trist og undskyldende ud, men efterhånden som man kommer frem og nærmer sig normale køreforhold, bliver smilet bredere, siger Mike Boesen fra Vejdirektoratet til ekstrabladet.dk

- Vi ved godt, at vejarbejdet giver bilisterne noget besvær, så vi vil gerne have dem til at tage det med et smil.

Problemfri premiere
Det er motorvejens sydlige side, der er under udbygning. Arbejdet varer resten af året, og i den periode ledes trafikken over i de nordlige spor med smallere vejbaner og en hastighedsbegrænsning på 80 kilometer i timen.

Vejarbejdet og dermed de trafikale begrænsninger blev indledt klokken syv i morges. I følge Mike Boesen foregik det smertefrit.

- Normalt giver det store gener og problemer den første dag. Men det synes jeg ikke var tilfældet i dag. Vi har været på stedet og har også fulgt trafikken på vores overvågingskameraer.

- Det går lidt langsomme selvfølgelig, men det lader til, at folk har den nødvendige tålmodighed. I hvert fald har vi ikke registreret, at trafikken er gået i stå eller har haft andre problemer, siger Mike Boesen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere