Fartgal indbrudstyv gammel kending af politiet

Efterforskes for 10-11 indbrud

Fyns Politi skal nu efterforske, om en 18-årig mand, der med vanvittige 160 kilometer i timen gennem Middelfart forsøgte at flygte fra politiet, har andel i 10-11 nylige indbrud i Middelfart.

Læs også:

Se også: Indbrudstyv forulykker efter hæsblæsende biljagt

Den 18-årige og en jævnaldrende var lørdag aften i gang med et indbrud på Brovejen i Middelfart, da politiet blev alarmeret.

Da politiet nåede frem, sad den 18-årige på førersædet i en Audi A6, og da han så betjentene speedede han op og kørte væk fra sin kumpan og politiet.

Betjentene kørte efter den 18-årige, der ræsede gennem Middelfart med 160 kilometer i timen og kørte over for rødt flere gange.

Først da den 18-årige mistede herredømmet over bilen ved en motorvejstilkørsel, snurrede rundt og kilede sig fast i et autoværn, kunne betjentene anholde den 18-årige.

Den 18-årige klagede over ondt i nakken efter at have ramt autoværnet, men han blev efter endt tjek på hospitalet kørt tilbage til Odense Politigård.

- Vi kender ham fra tidligere og skal nu undersøge om han har været involveret i 10-11 indbrud i Middelfart den seneste tid, siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Det er endnu ikke besluttet, om den unge mand skal fremstilles i grundlovsforhør.

- Han vil i første omgang blive sigtet for en række færdselsforseelser og for det konkrete indbrudsforsøg, og så må vi se, hvad der yderligere kommer til, siger Hans Frederiksen til ekstrabladet.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere