Jamie kørte uden sele

Den 20-årige trafikdræbte Jamie Sean Campbell kørte i døden med for høj fart - og uden sikkerhedssele

Jamie Sean Campbells bil blev totalskadet, da han kørte ud over den 8 meter dybe grøft på Svendborg Landevej. (Foto: Mads Claus Rasmussen)
Jamie Sean Campbells bil blev totalskadet, da han kørte ud over den 8 meter dybe grøft på Svendborg Landevej. (Foto: Mads Claus Rasmussen)

Det er de foreløbige tekniske undersøgelser af den 20-åriges smadrede køretøj som afslører, at den unge Jamie Sean Campbell ræsede i døden, ikke kun med al for høj fart, formentligt også med alkohol i blodet og så uden sikkerhedssele.

Det oplyser Fyns Politi overfor ekstrabladet.dk.

Den 20-årige Jamie blev dræbt for 14 dage siden, da han natten til fredag sammen med fem andre venner var på en såkaldt 'snullertur' på Svendborg Landevej. Her kørte han i en af de i alt tre biler, hvor han med veninden Michella på passagersædet mistede herredømmet over sin BMW og kørte ud over en 8 meter dyb grøft.

Mens den 20-årige mekaniker blev dræbt på stedet, er den 19-årige Michella fortsat indlagt på hospitalet, hvor hun stadig ligger i medicinsk koma og endnu ikke har været ved bevidsthed siden ulykken.

Læs også: Politiet: Trafikdræbt kørte alt for stærkt
Læs også: Bil-glade Jamie blev kun 20 år

Politiet har fra starten erklæret, at den unge fartglade Jamie har kørt alt for stærkt på strækningen. Men nu viser den foreløbige rapport fra bilinspektøren også, at han kørte uden sikkerhedssele på.

- Vi afventer fortsat den endelige og samlede erklæring fra bilinspektøren. Der mangler endnu nogle elementer fra undersøgelser omkring selve ulykkesstedet, men vi har fået erklæringen fra selve køretøjet. Her slås det fast, at ingen af de to unge mennesker kørte med sele på, lyder det vicepolitikommissær Jan Poulsen fra Fyns Politi.

Om brugen af seler kunne have gjort en forskel for de to unge menneskers liv og situation er dog slet ikke til at slå fast. Farten på bilen har trods alt været så høj, at kollissionen med div. vejtræer i grøften har været uundgåelig voldsom.

Både liget af den 20-årige Jamie Campbell og Michella, der blev indlagt med svært hovedtraume, måtte skæres fri af bilvraget.

Den endelige konklusion fra bilinspektøren og resultaterne fra bl.a. blodprøverne omkring, hvilken promille Jamie Sean Campbell havde i blodet, foreligger først på et senere tidspunkt.

1 af 2 
2 af 2 Jamie Sean Campbells bil blev totalskadet, da han kørte ud over den 8 meter dybe grøft på Svendborg Landevej. (Foto: Mads Claus Rasmussen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere