Kvinde udsat for sadel-sæd: 'Det er pisse klamt'

En mand har i flere tilfælde efterladt en klat sæd på en cykelsadel ved Mørdrup Station

Fem gange har en kvinde oplevet at stige af toget på Mørdrup Station og blive mødt af en sædklat på sin cykelsaddel. Og hun er åbenbart ikke den eneste. (Foto: Privat)
Fem gange har en kvinde oplevet at stige af toget på Mørdrup Station og blive mødt af en sædklat på sin cykelsaddel. Og hun er åbenbart ikke den eneste. (Foto: Privat)

Hele fem gange har en 19-årig kvinde oplevet at stige af toget på Mørdrup Station i Nordsjælland og blive mødt af en sædklat på cykelsadlen. Hver gang på en onsdag.

Hun pointerer, at hun ikke aner, hvem der kan stå bag.

- Første gang tænkte jeg, at det var en syg joke. Men da det skete tredje gang, synes jeg, det var nok og anmeldte det til politiet. Det er pisse klamt, siger kvinden til ekstrabladet.dk. Hun ønsker at være anonym.

Den unge kvinde frygter, at det er børn, der en dag tager ham i sit foretagende.

- Der ligger nemlig en legeplads ved siden af, fortæller hun.

Læs også:

Se også: Onanerer på 19-årig kvindes cykelsaddel

Vicepolitikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi bekræfter, at de har modtaget flere anmeldelser fra kvinden. Den seneste i forgårs. De har nu valgt at fortælle om sagen i pressen.

- Vi håber, at det kan få den tosse til at holde op. Det er det vigtigste for os. Man kan diskutere, hvor strafbart det er, siger Henrik Hattel.

Men selvom blufærdighedskrænkelse typisk dækker over, hvis man eksempelvis bliver krænket af at se nogen lave noget seksuelt i en offentlig park, så mener politiet, at der også her er tale om blufærdighedskrænkelse efter §232 i Straffeloven.

- Ellers så ringede kvinden ikke til os. Hendes blufærdighed er krænket i en eller anden forstand, siger Henrik Hattel.

Politiet har endnu ikke hørt fra folk, der har set manden levere klatten, ligesom de heller ikke har undersøgt klatten for at fastslå, at der er tale om sæd. De er dog ikke i tvivl om, at kvindens anmeldelse er reel.

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 2 Klatten blev afleveret på Mørdrup Station i Nordsjælland. Foto: Google Street View og Privat
2 af 2 Fem gange har en kvinde oplevet at stige af toget på Mørdrup Station og blive mødt af en sædklat på sin cykelsaddel. Og hun er åbenbart ikke den eneste. (Foto: Privat)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere