Kæmpestor tyv hyggede sig i sex-butik

24-årig indbrudstyv på 180 cm og 150 kilo hyggede sig i to timers ophold i en butik, hvor han fik prøvet frækt undertøj og eksperimenteret med sex-legetøj

Politifoto af Jose Angel Perales
Politifoto af Jose Angel Perales

Jose Angel Perales fra Maine, USA, er en 24-årig mand, der forstår at kombinere arbejde og fornøjelse.

Han blev arresteret efter fredag at være gået ind i Dr. John's Lingerie Store i Davenport kl. lidt over fire om morgenen.

Ifølge rettens papirer kan man se på billederne fra butikkens overvågningskameraer, at den store mand - 180 cm høj og 150 kilo tung - først gik ind på kontoret, hvor han tog sit tøj af og åbnede nogle af varerne.

'Herefter tilfredsstillede han sig selv analt på managerens skrivebord og på en Futon-sofa', står der i politirapporten.

Nøgen gik Perales ind i selve butikken, hvilket gav nogle gode billeder af hans enorme krop, som på ryggen er dækket af en stor tatovering med navnet 'Perales', som gjorde politiets efterfølgende arbejde noget lettere.

'I butikken fortsatte han med at prøve noget kvinde-lingerie og eksperimentere med sex-legetøj i omkring to timer'.

Han forlod derefter butikken iført en kjole og en blond paryk.

Perales er nu løsladt mod en kaution på 5000 dollars.

Han tilstod 'en del af begivenhederne', hvilket måske ikke var så overraskende, da en del af de stjålne effekter - bl.a. det tøj han forlod butikken i - blev fundet i hans hjem.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere