Sexforbryder: Samleje var intentionen

En voldtægtsforbryder på prøveløsladelse forsøgte i maj at voldtage et nyt offer på Amager

Den 3. maj forsøgte en 30-årig mand at voldtage en kvinde på Sorrentovej i København. Den tiltalte er så farlig, at han skal idømmes forvaring, mener anklageren. (Foto: Google Maps)
Den 3. maj forsøgte en 30-årig mand at voldtage en kvinde på Sorrentovej i København. Den tiltalte er så farlig, at han skal idømmes forvaring, mener anklageren. (Foto: Google Maps)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): På Sorrentovej på Amager blev en 23-årig kvinde i maj måned overfaldet af en 30-årig voldtægtsforbryder, der var på prøveløsladelse.

Den 30-årige er nu tiltalt for forsøg på voldtægt, anden kønslig omgængelse end samleje samt røveri. Han erkender sig skyldig i anden kønslig omgængelse, men nægter sig skyldig i forsøg på voldtægt og tyveri.

Læs mere:

Se også: Løsladt sexforbryder gik på kvinderov

Den 30-årige passer den 23-årige op, da hun omkring klokken halv to om natten er på vej hjem fra sit arbejde på en restaurant.

- Jeg tager fat i hende og hiver hende baglæns, så vi vælter, forklarer den tiltalte i retten.

Først begynder han at rode i hendes taske, hvor han får fat i en mobiltelefon og - ifølge den forurettede - også nogle kontanter. Derefter hiver han den forurettedes shorts ned og råber, at hun skal holde kæft.

Fører fingre op i forurettede
- Jeg beføler hende mellem benene og på hendes bryst, forklarer tiltalte.

Tæt på gerningsstedet fandt politiet efterfølgende en sort pose. Ifølge den 23-årige kvinde havde den indgået i forsøget på voldtægten.

- Han har taget en pose på sine fingre, og så fører han dem op i mig. Derefter prøver han at få sin penis ind i mig med posen, men han kunne ikke. Han kunne vist ikke få den op og stå, fortæller den 23-årige.

Læs mere:

Se også: Anholdt voldtægtsmand: Han er dømt før

Anklageren spørger også den tiltalte til episoden.

- Har du dine bukser af på det her tidspunkt?, spørger anklageren.

- På det givne tidspunkt har jeg vist nok. Det var for at få samleje med hende. Det var intentionen, siger tiltalte.

Han forklarer dog, at han ikke forsøgte at få sin penis op i hende. Den forurettede mener dog, at han forsøgte på dette fire-fem gange.

Nabo hørte hvin
Den tiltalte fik ikke tilendebragt voldtægten, fordi en nabo til gerningsstedet havde hørt lyde.

- Min terassedør stod åben, så jeg kunne høre hvin. Til at starte med troede jeg, at det var min kat, der var oppe at slås, men jeg besluttede mig for at undersøge sagen nærmere, fortæller vidnet i retten.

Han går derfor ud på gaden, hvor han ser sexforbryderen og den 23-årige. Han når at få set, hvordan den tiltalte lægger oven på den 23-årige, der vrider sig og viser ubehag. Derefter får han råbt den 30-årige an, som flygter fra gerningsstedet.

Læs mere:

Se også: Reddet fra voldtægt af tilfældig mand

Naboen alarmerer politiet, der hurtigt er på stedet for at søge efter sexforbryderen i området. Den 23-årige kvinde græder og skriger, inden hun bliver kørt på Rigshospitalet, hvor hun bliver undersøgt.

- Jeg var helt kold og følelsesløs, da jeg afgav forklaring til politiet. Det er jeg stadig, men nu har jeg også angst, fortæller den 23-årige.

Hendes ting blev også undersøgt for eventuelle spor. På hendes solbriller fandt politiet håndaftryk, som stammer fra den tiltalte. De kan kende hans håndaftryk fra en tidligere voldtægt, som han er prøveløsladt for.

Hvis den tiltalte kendes skyldig i næste uge, skal retten på baggrund af en mentalundersøgelse tage stilling til, hvorvidt han skal i forvaring på ubestemt tid.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere