110 km/t ind i bropille: Ingen forstår, hvordan jeg overlevede

Bilen stod i flammer efter 19-årige Sami ramte en bropille med 110 km/t lørdag aften

Det er intet mindre end et mirakel, at 19-årige Sami Hansen er i live.

- Der er mange på hospitalet, der har sagt til mig, at det er helt utroligt, at jeg har været så heldig. De forstår ikke, hvordan jeg kunne overleve det, siger han til ekstrabladet.dk fra sygesengen på Køge Sygehus, hvor han har overnattet.

Lørdag aften overlevede Sami en voldsom ulykke på Køge Bugt Motorvejen, som han og hans familie sent vil glemme.

- Jeg ved ikke helt, hvad der skete. Jeg kom til at køre ud på den der fem centimeter brede kant, der er ved siden af motorvejen. Det larmede en smule, og så gik jeg i panik. Og så ved jeg faktisk ikke, hvad der gik galt, siger han.

Fuldstændig krøllet sammen
Den unge mand er kun uopmærksom i få sekunder, da hans bil kører ind over rumlestriberne på motorvejen, men mere skulle der ikke til.

- Jeg rammer et skilt, og så flyver jeg ud over autoværnet, hvor jeg kører ind i noget.

Med 110 kilometer i timen letter bilen og flyver ind over autoværnet. Her rammer den et stort vejskilt inden den pløjer direkte ind i en kolossal bropille, hvor bilen bilen bliver fuldstændig krøllet sammen og øjeblikkeligt står i flammer.

Airbag'en redder formentligt Samis liv.

- Jeg kigger op, og der er allerede ild i bilen. Heldigvis er vinduet ved min side smadret. Jeg tænker, at nu skal jeg bare ud her fra, så jeg skynder mig at kravle ud af det.

- Jeg når kun ti meter væk, og så går der bare rigtig ild i bilen, siger 19-årige Sami, der chokeret betragtede det smadrede vejskilt og det flammende køretøj, der som billederne viser endte som en askegrå skrotbunke.

Samis morfar kørte før ulykken et par hundrede meter foran ham. Han undrer sig over, at han ikke kan se sit barnebarn bag ved ham, og han holder derfor ind til siden, hvor han vil vente på ham.

Morfar i chok
Her får han et chok, da det går op for ham, at en bil er kørt galt. Morfaren er derfor forbløffet, da han ser sit barnebarn komme gående i rabatten.

- Jeg begyndte at gå ned af motorvejen, og der får jeg øje på min morfar. Han er i chok. Han troede, at jeg var inde i bilen, siger Sami.

- Han var så glad for at se mig. Han satte mig ind i hans bil, så jeg kunne få varmen, indtil ambulancen kom.

Sami Hansen blev kørt til Køge Sygehus, hvor han blev behandlet for mindre skrammer.

- Lige nu er jeg øm på næsen, og har lidt ondt i nakken. Det er nok, fra jeg ramte airbag'en. Jeg har også lidt ondt i læggen, siger Sami Hansen, der tilsyneladende har fået større ar på sjælen end på kroppen.

- Jeg er stadig chokeret, men det var meget slemt igår. Jeg tænker rigtig meget på, hvad der kunne være sket, siger Sami.

1 af 3 - Jeg er stadig chokeret, men det var meget slemt igår. Jeg tænker rigtig meget på, hvad der kunne være sket, siger Sami, der har tilbragt natten på Køge Sygehus. (Privatfoto)
2 af 3 Sami slap på mirakuløs vis udskadt fra det frontale møde med en bropille. (Foto: Jonas Hansen/Alarm112danmark.dk)
3 af 3 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere