Mor til 11 får gratis hus af staten

Briterne rasende. Staten giver hus til næsten 3,5 millioner til 36-årige Heather Frost. Hun er arbejdsløs og har 11 børn

Heather Frost skaber opmærksomhed i England (Foto: Caters)
Heather Frost skaber opmærksomhed i England (Foto: Caters)

- Hvis jeg siger huset er for lille, så må de vel bare bygge et andet til mig. Må de ikke?

Sådan spørger 36-årige Heather Frost ifølge The Sun.

Og så kom briterne ellers op i det røde felt.

Baggrunden er, at Heather er arbejdsløs og mor til 11. Staten har givet hende brugsret til et specialindrettet hus til en værdi af 400.000 pund - det svarer til 3,46 millioner kroner.

Heather benægter, at hun har udtalt sig som The Sun skriver, men det har ikke stoppet debatten.

- Det er mit valg, at jeg har fået 11 børn. Jeg tror ikke på abort. Jeg elsker alle mine børn, og vil gerne have flere, hvis jeg kan, siger Heather, der også fortæller at det nye hus er tilpasset hendes og familiens behov.

Hun har udtalt, at hun ikke vil have hjælp fra børnenes fædre - ingen af de tre.

Efter en gigantisk mediestorm er hun dog begyndt at nedtone sine udmeldinger.

- Jeg er taknemmelig for det hus jeg har fået. Størrelsesmæssigt er det fint, siger hun om det kommende bygning på cirka 200 kvadratmeter.

I dag disponerer hun over to afdelinger i et rækkehus.

- Det kan være stressende, at have så mange børn i den ene afdeling og så mange i den anden. Men jeg har ikke peget på nogen med en pistol og bedt om hjælp, siger Heather.

Huset er under opførelse og ventes færdig til juni.

Rygterne om hende er talrige. Daily Mail skrev i går, at hun - som en gave til sin kæreste - har købt flytimer til 115 pund i timen. Hendes 16-årige datter Angel har egen hest.

- Hesten er min, ikke min mors. Jeg fik den af en ven og betaler selv alle regninger. Mor betaler ingenting, siger Angel til ITV. Udgifterne til hesten er omkring 200 pund om måneden.

Naboerne udtaler sig gladeligt til medierne.

- En hest burde være reserveret folk i arbejde som selv betaler, siger en.

- En vittighed. Hvordan kan hun have råd til en hest? Jeg har dårlig nok råd til min hund og jeg har arbejde, siger en anden.

Efter al opmærksomheden - som så rigeligt overgår en meget omtalt video her i landet, hvor en sagsbehandler fejlagtigt gav kontakthjælp til en ung mand, som selv havde sagt op - er Heather Frost kommet i tvivl.

- Nu er det fifty-fifty om jeg siger ja tak tiol huset. Alle ved nu hvor jeg bor og jeg ville have mine børn bliver mobbet i skolen, siger hun.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere