Ung dansker omkommet i Canada

19-årig er død efter en skiulykke. Hårdt kvæstet blev han fløjet med helikopter til sundhedscenter

En ung dansk mand er omkommet i Whistler i Canada i en skiulykke. Her et arkivbillede fra Whistler. Foto: Luca Bruno/AP
En ung dansk mand er omkommet i Whistler i Canada i en skiulykke. Her et arkivbillede fra Whistler. Foto: Luca Bruno/AP

En ung mand fra Nykøbing Falster er død af sine kvæstelser efter en skiulykke i Canada. Det skriver folketidende.dk

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter.

- Jeg kan bekræfte, at det er en ung dansk mand, der er omkommet. Ambassaden yder den almindelige konsulære bistand. Og de pårørende er underrettet, fortæller repræsentanten fra Udenrigsministeriets Borgerservice til ekstrabladet.dk.

Den 19-årig stod på ski på Phalanx Mountain i onsdags omkring kl. 15.30, da han styrtede og ramte en klippe, iføge en pressemeddelse fra politiet i Whistler. Det skriver Whistlerquestion.com. Området er populært for off-pistere og showboarders.

Personen, som han var sammen med, tilkaldte hjælp, men den 19-årige mistede bevidstheden og holdt op med at trække vejret, inden hjælpen nåede frem.

Ifølge Whistlerquestion.com gik redningsmandskabet i gang med førstehjælp, og han blev fløjet til Whistler Health Care Centre i en helikopter, hvor man fortsatte med at kæmpe for hans liv. Men altså forgæves.

- Desværre bukkede han under for sine kvæstelser og døde. Det lader til, at manden er blevet kraftigt kvæstet i brystet ved hændelsen, siger politichef i Whistler, Steve LeClair, i en pressemeddelelse.

Vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters politi bekræfter den tragiske ulykke over for folketidende.dk og fortæller, at forældrene fik beskeden om ulykken i onsdags.

Har du oplysninger om sagen, så kontakt os på 1224 (alm. sms-takst) eller på mail.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere