Politiet tvunget til varselsskud af bandemedlemmer

10-12 unge tvang i går aftes to betjente til at trække deres tjenestevåben

Skudene blev affyret på Holmegårdsvej i Kokkedal. (Foto: Googlemaps)
Skudene blev affyret på Holmegårdsvej i Kokkedal. (Foto: Googlemaps)

En større gruppe unge bandemedlemmer tvang sent torsdag aften to betjente til at trække deres våben og affyre to varselsskud.

Det bekræfter Nordsjællands Politi over for ekstrabladet.dk.

Læs også: Derfor slås banderne i øjeblikket

- Der er tale om en patrulje på Holmegårdsvej i Kokkedal, der er taget op for at tale med nogle personer, der har kontaktet os, fordi de føler sig truede, forklarer vagtchef Ulrik Linden til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Mens de taler med de pågældende personer, ankommer pludselig tre biler med 10-12 banderelaterede unge iført hættetrøjer og skudsikre veste, som kommer nærmere og nærmere patruljebilen. De reagerer ikke på betjentenes advarsler, og derfor føler den ene betjent sig nødsaget til at affyre to varselsskud.

Ifølge vagtchefen kunne det tyde på, at de var utilfredse med, at personerne, der følte sig truet, skulle tale med politiet.

- VI har ikke indtryk af, at det var politiet, de var ude efter, så det kunne det godt tyde på. Men efter varselsskudet fortrækker de igen, og det lykkes os senere at anholde fem personer i sagen. Der vil blive taget stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af dagen, forklarer Ulrik Linden til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Den 27-årige, der blev ramt af skud i brystet i aftes, er afgået ved døden. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 21. feb. 2013 - kl. 12:33 Skudoffer overlevede ikke

Ifølge Frederiksborg Amts Avis havde de hætteklædte unge tilknytning til bande-grupperingen Loyal To Familia.

Episoden indtraf klokken 22.40 torsdag aften.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere