Politi: Mærkeligt at ingen har set 10-årig

Københavns Politi undrer sig over, hvorfor ingen har rettet henvendelse om en dreng, der har været forsvundet siden onsdag eftermiddag.

Drengen forsvandt fra Vallekildevej i Brønshøj onsdag eftermiddag. (Foto: Googlemaps)
Drengen forsvandt fra Vallekildevej i Brønshøj onsdag eftermiddag. (Foto: Googlemaps)

Der er stadig intet spor efter den mentalt handikappede 10-årig, som sent onsdag aften blev efterlyst af politiet.

Og det undrer Københavns Politi.

- Vi har faktisk ikke rigtig fået nogle henvendelser i sagen, hvilket undrer os lidt, forklarer vagtchef John Hansen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

Læs også:

Related content

- Normalt skulle man da tro, at folk ville undre sig over en 10-årig dreng, der render alene rundt i Københavns gader om natten. Men vi har altså ikke rigtig hørt noget, siger han videre.

Ifølge vagtchefen kan der dog være en forklaring på, at han ikke er blevet spottet i gadebilledet, selv om politiet både har alarmeret busser og taxaer.

- Jeg ved det jo ikke, men han kan være faldet i søvn et eller andet sted, hvor vi ikke har fået kigget, siger han til ekstrabladet.dk.

Den 10-årige dreng har ifølge Københavns Politi et mentalt niveau svarende til en fem-årig. Han blev sidst set onsdag eftermiddag omkring klokken 16, da han var hjemme hos sin far på Vallekildevej i Brønshøj.

Den unge dreng har mørkebrunt hår og er iført en grå hue, halstørklæde med blå striber, en mørkeblå jakke og cowboybukser.

Oplysninger i sagen kan gives til Københavns Politi på telefon 114.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere