Yngre mand skudt i brystet

For tredje dag i træk har der været et skyderi i Københavnsområdet

Politiet har afspærret Finsensvej, hvor en Moviabus holder på tværs af vejen. Det er endnu uklart, hvilken rolle bussen spiller i skyderiet. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet har afspærret Finsensvej, hvor en Moviabus holder på tværs af vejen. Det er endnu uklart, hvilken rolle bussen spiller i skyderiet. (Foto: Kenneth Meyer)

Politiet bekræfter, at en stor politistyrke er rykket ud til melding om skyderi. Denne gang på Finsensvej på Frederiksberg.

En yngre mand skal være skudt i brystet. Han er kørt til Rigshospitalets traumecenter.

- Jeg kan bekræfte, at en person er blevet ramt af skud, siger den centrale efterforskningsleder Kristian Aaskov.

Mandens tilstand skal være alvorlig, erfarer ekstrabladet.dk, men politiet har ikke nærmere oplysninger i øjeblikket.

Skyderiet er sket på Finsensvej ved Lindevangs Allé, oplyser ekstrabladet.dk´s reporter på stedet. Området er afspærret og en bus fra Movia holder på tværs af Finsensvej, oplyser vores reporter.

Bussen holder med havariblinket tændt. Politiet har helt afspærret en parkeringsplads ved SuperBrugsen på Finsensvej.

I går blev der affyret en serie skud, flere end 10, i Høje Gladsaxe i et formodet bandeskyderi, men ingen blev ramt. Skuddene var rettet mod en 27-årig mand, mener politiet.

I forgårs blev en 19-årig skudt i låret i Skovlunde, da han flygtede fra en maskeret gerningsmand ved Blokhaven, hvor der blev affyret mindst 11 skud efter ham.

Skyderierne mandag og tirsdag sættes i forbindelse med bandekonflikten mellem bandegrupperingerne Værebro og Nørrebro/Tingbjerg/Skovlunde, der er gået i fælles front i den nye storbande LTF, Loyal to Familia.

Ved de to tidligere skyderier blev flugtbilerne brændt af. I går blev en sølvgrå BMW fundet brændende på Skovløbervangen i Værløse efter skyderiet mod den 27-årige.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere